Mondelez Romania lanseaza: Milka Collage

Milka, cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi isi completeaza portofoliul cu doua sortimente speciale, Milka Collage: Caramel si Biscuit, Zmeura si Alune.
Milka Collage ii ofera consumatorului un rasfat unic prin combinatia speciala de ingrediente de calitate si ciocolata cremoasa.


Milka Collage Caramel si Biscuit este o combinatie speciala intre ciocolata Milka, bucatele de caramel usor sarat, biscuit crocant si ciocolata intensa, intr-un interior cremos. Milka Collage Zmeura si Alune aduce ca noutate gustul irezistibil al ciocolatei Milka, intr-un mix de bucati de zmeura si alune caramelizate.
”Cele doua sortimente de ciocolata impreuna cu o felicitare personalizata cu cateva versuri tandre pot fi un cadou special pentru femeile dragi din viata noastra. Pentru a-i inspira pe consumatori sa-si exprime sentimentele intr-un mod unic, in aceasta luna dedicată femeilor, am lansat campania intitulata “Spune-i altfel ca e speciala”. Invitam iubitorii de ciocolata sa intre pe www.orasultandretii.ro si să ofere un colaj de versuri tandre scrise de poetul Iv cel Naiv”, declara Lavinia Ghinescu, Brand Manager Tablets SCE (South Central Europe).
Campania este sustinuta in perioada 1-9 martie de activari in magazine, unde consumatorii pot achizitiona produse de ciocolata Milka, Poiana si primesc premii garantate (felicitari personalizate, cercei cu pietre Swarovski etc.), iar prin tragere la sorti, camere foto pentru a putea pastra amintirile speciale cu cei dragi.

You may also like...