Noutati

Vitamina E in rutina zilnica de infrumusetare

Vitamina E este unul dintre ingredientele pe care ar trebui sa le folosesti constant in rutina zilnica de infrumusetare. Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania, iti dezvaluie avantajele vitaminei E, daca este folosita in ingrijirea pielii:

 

„Vitamina E este conținută de numeroase fructe și cereale, printre care și germenii de grâu, multe uleiuri vegetale și legume cu frunze verzi”, spune expertul Naturys, Diana Marandiuc. Iata care sunt avantajele folosirii vitaminei E in rutina de infrumusetare, potrivit Dianei Marandiuc, Trainer Naturys Romania, sunt:

  1. Datorita uleiurilor si grasimilor, vitamina E este un puternic antioxidant – odata aplicat, pielea ta va fi mai curata si mai proaspata.
  2. Asigura o buna hidratare a pielii, fara a cauza efecte adverse, iritatii sau roseata. Hidratarea pielii este extrem de importanta mai ales in sezonul rece. Cu ajutorul vitaminei E, vei putea sa ii oferi tenului tau cantitatea de apa necesara ca sa poata trece peste gerul de afara.
  3. Regenereaza pielea, redandu-i aspectul proaspat si stralucitor.
  4. Protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi, reusind astfel sa previna si procesul de imbatranire prematura a pielii.
  5. Efectul calmat si protectia impotriva razelor UV sunt doua avantaje pe care nu trebuie sa le ignoram la vitamina E.
  6. Vitamina E are si efecte medicale asupra pielii, ajutand la tratarea diferitelor afectiuni precum: prurit, ulceratii cutanate, placi simple si arsuri usoare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *