Frumusete

Vara aceasta se poarta Melkior

Melkior  intampina vara cu o multime de noutati. Iata cateva dintre ele:

Fard de pleoape Ciel, Caprice, Fragile MELKIOR

 

Ciel, Caprice, Fragile

Colectia Live Your Dream aduce 3 nuante noi de farduri de pleoape sidefate cu efecte irizate: Ciel, Caprice, Fragile. Sunt culori foarte pigmentate care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, sunt rezistente in timp si se aplica uniform. Motive suficiente pentru a le purta in acest sezon!

Pret rezerva fard 17 lei

 

 

 

Apa emolienta  inmoaie si pregateste cuticulele pentru a fi inlaturate cu usurinta. Se bazeaza pe o formula Apa emolienta, Diluant oja MELKIOR 24,90leiimbogatita cu vitamina A, E si F. Se aplica produsul pe conturul cuticulelor si se maseaza prin miscari circulare pana ce produsul se absoarbe complet, apoi impingeti cuticulele.

Pret 24,90 lei

 

 

 

 

 

 

Decoruri adezive Water si 3D

Pentru infrumusetarea unghiilor, Melkior a creat o gama noua de Decoruri adezive. Sunt usor de aplicat, prezinta design modern si in tendinte. Se pot folosi pentru a aduce originalitate atat unghiilor tehnice, cat si celor naturale de la maini sau picioare. Se pot incrusta in materie in cazul unghiilor false.

 

 

 

Set 5 pensule “My little secrets”

Acestea ajuta la aplicarea uniforma si naturala a produselor de machiaj. Trei dintre pensule au capete duble.

Iata ce contine intregul set:

  1. Pensula pentru fond de ten (nylon): ajuta la aplicarea uniforma si naturala a fondului de ten lichid si Set 5 pensule _My little secrets_ MELKIOR 149,90leicrema.
  2. Pensula pentru pudra (par capra): permite aplicarea uniforma si naturala a pudrei.
  3. Pensula pentru contur si blending (par ponei): este ideala pentru estomparea fardului de pleoape; de asemenea, este potrivita pentru aplicarea fardului de pleoape sau a iluminatorului.
  4. Pensula oblica pentru sprancene si estompare (par ponei/cauciuc): este ideala pentru a crea conturul sprancenelor si estomparea fardurilor.
  5. Pensula pentru corector si buze (nylon): este potrivita pentru aplicarea corectorului de ten sau a anticearcanului si a rujului de buze.

 

Pret 149,90 lei

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *