Noutati

Un ten impecabil și pe timp de iarnă

Indiferent de anotimp, tenul are nevoie constantă de hidratare și de o îngrijire atentă. Dar cum începe să-și facă simțită prezența vântul rece, temperaturile scăzute și precipitațiile, sunt necesare câteva schimbări în rutina de îngrijire. Astfel, îți vei menține pielea catifelată, iar tenul tău va radia și în lunile de iarnă!

Recomandarea specialiștilor Repéchage? Apelează la produse “de tranziție”, care ajută tenul să facă față mai ușor trecerii la sezonul rece și introdu câteva produse de îngrijire noi în ritualul tău de beauty.

Secretul unui ten luminos și impecabil? Optează pentru o cremă intens hidratantă și nu uita de protecția solară. Zăpada reflectă razele soarelui,  tocmai de aceea folosirea unei creme cu factor de protecție solară este esențială și iarna.

Pregătește –ți tenul înainte de aplicarea machiajului: asta înseamnă că nu trebui să sari peste aplicarea unui ser hidratant sau a unei măști cu ingrediente reparatoare precum retinol, alge marine, peptide sau vitamina C.

 

Recomandarea noastră? Triple Action Peptide Mask de la Repéchage! Aceasta acționează pe trei planuri: hidratează, oferă fermitate și luminozitate tenului.

 

Pentru a te bucura de un boost de hidratare introdu în rutina ta de zilnică un ser cu Vitamina C care oferă protecție anti-oxidantă și luptă împotriva îmbătrânirii premature.  Aceasta vitamină prețioasă contribuie la stimularea producției de colagen și îmbunățățește eficiența produsului de protecție solară.

 

Preț recomandat C-Serum Repéchage: RON 213
Preț recomandat Triple Action Peptide Mask Repéchage:  RON 250 1×5 buc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *