Frumusete

Un plus de forta

Untitled

Noi suntem fiinte complexe. Magice. Unice. Suntem diferiti si extrem de puternici. Insa, dupa cum bine stim, chiar si cei mai fortosi au nevoie de protectie, de ingrijire.

Si parul se supune aceleiasi ecuatii, pentru ca si el are nevoie de un plus de energie. Wella Care Resist intareste bariera naturala a firului de par  ( stratul F al cuticulei).  Pentru ca, in caz ca nu stiai, ea slabeste odata cu trecerea anilor.

Iata care sunt ingredientele minune ale produselor din aceasta gama si atuurile fiecaruia dintre ele.

  • Extractul de Rooibos- planta des folosita pentru prepararea ceaiului. Este numit ceaiul vietii lungi pentru ca este bogatin minerale, are proprietati antioxidante si previne imbatranirea prematura
  • Creatina- volumul si abilitatea parului de a fi coafat se modifica o data cu trecerea timpului. Creatina este o substanta proteica, patent Wella, ce ofera parului volum natural, fortificandu-l si stabilizandu-l din interior.
  • Phytokeratina- un amestec de proteine hidrolizate din cereale ce au rolul de a mentine parul hidratat si de a-i oferi stralucire.
  • Panthenolul- hidrateaza si intareste parul. Ajuta la retinerea si sigilarea      umiditatii in firul de par, prevenind uscarea.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *