Frumusete, Noutati

Un păr sănătos în 3 pași simpli

Cum îți e părul ? Vibrant, plin de vitalitate, strălucitor ? Nu tocmai ? Oare de ce ? Poate că e momentul să îți revizuiești rutina de frumusețe și de îngrijire.

Ce produse de coafat utilizezi ? Cele adaptate tipului tău de păr ? Totodată, nu exagera cu instrumentele de styling și înglobează și o sursă extra vitamine și minerale în alimentația ta.  Dar, hai să repertoriem cauzele care ar putea să determine ca look-ul tău să fie atât de sălbatic și rebel.

1. Îți agresezi părul ud?

E bine să știi că părul ud e cel mai sensibil. În niciun caz, nu îl pieptăna și nu îl coafa agresiv atunci când e ud ! Răbdarea este esențială. Și, complet interzis să folosesști placa sau ondulatorul atunci când părul este încă umed. Așteaptă ca acesta să fie uscat măcar în proporție de 70% înainte de a-l coafa. Altfel riști să îl deteriorezi!

2. Spray leave-in

Când părul e umed și vrei musai, dar musai să îl perii, atunci ai nevoie de produse leave-in (fie sub formă de balsam, spray sau cremă). Și, desigur, de un pieptene cu dinți rari.

Un produs leave-in acționează asemenea unui tratament. Lasă părul moale, ajută la descurcarea lui și oferă nutrienți care îl întăresc și îl fac mai elastic. Recomandarea noastră ? Conditioning Leave-In Spray de la Wella Eelements. Atuul lui ? Nu conține sulfați, parabeni și coloranți artificiali.

3. Scalpul este sănătos?

Un păr puternic și sănătos are nevoie de o bază pe măsură. Așadar, un scalp sănătos este esențial pentru un păr strălucitor.  Cum ai grijă de el ? Iată : o dată pe săptămână, folosește un produs special conceput pentru curățarea scalpului – acesta este un pas care face diferența în cazul unui păr stresat şi supraîncărcat cu produse de styling şi reziduuri.

            Factorii nocivi precum căldura, frigul sau substanțele chimice încalcă bariera  protectoare a scalpui, penetrând pielea. Acesta reacționează, prezentând inflamații, roșeață, mâncărimi și tensiune.

Preț: 73 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *