Noutati

Un par mai rezistent cu aminoacizi esentiali

 Parul are un nivel propriu de energie. Ce inseamna mai exact acest lucru? Un par cu un nivel de energie optim raspunde foarte usor la tehnicile de styling, este maleabil, stralucitor, are un aspect proaspat si arata plin de vitalitate.

                Restabileste aceste coordonate pentru parul tau! System Professional te invita sa simti efectul de ingrijire profunda oferita de aminoacizii esentiali:

               1 – Alege samponul potrivit parului tau. Aplicarea acestuia presupune o curatare relaxanta, iar masajul  calmeaza suprafata scalpului.

               2 – Aplica Liquid Hair – Tehnologia Molecular Hair Refiller din acest produs reconstruieste aminoacizii distrusi din firul de par, facandu-l mai rezistent si plin de vitalitate. Parul se simte mai plin si mai puternic.

               3 – Sigilarea – Foloseste tratamente finale leave-in, pentru a prelungi si proteja efectele de ingrijire oferite anterior parului. Serul pentru stralucire Elastic Force netezeste instantaneu suprafata parului, lasandu-l matasos la atingere si rezistent, plin de miscare naturala.

               Rezultatul final? Fibra parului este reconstruita instantaneu. Formula avansata Molecular Hair Refilling cu aminoacizi esentiali reconstuieste din interior spre exterior firul fragil si sensibilizat. Transformarea moleculara confera parului o reconstructie cu efect de pana la 5 spalari si elasticitate si nu incarca.

System Professional Liquid Hair – 315 lei

System Professional Elastic Force – 315 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *