Frumusete, Noutati

Un păr blond mereu luminos și strălucitor

Blondele sunt mereu mai temperamentale. Mai iuți la mânie și mai dornice de schimbare.

Dar chiar și asa, ele sunt deschise la sfaturi și opinii constructive, mai ales atunci când obiectivul lor este un păr mereu strălucitor și plin de farmec. Pentru că, nu-i așa, părul blond simbolul ultrasenzualității.

Un fir mai special

Firul blond este un fir mai special, mai uscat, mai firav. Vorbim de un păr care are  nevoie de tratamente de hidratare ușoare, de ingrediente active menite să absoarbă particulele de magneziu și de calciu care contaminează apa. Cheia reușitei și a păstrării luminozității părului blond vibrant? Adăugarea de pigmenți de aur și argint intensifică culoarea blondă și reflectă foarte bine lumina.

Produse pentru blonde

Wella Professionals a creat INVIGO COLOR RECHARGE COOL BLOND SHAMPOO – un șampon pentru luminozitatea părului blond, pentru împrospătarea culorii. Un șampon îmbietor, cu note de vârf florale, note de mijloc de trandafiri și note de bază senzuale, cu vanilie și lemn de santal

Cum acționează?

Acest șampon violet previne apariția nuanței nedorite de galben și implicit oxidarea culorii părului. Lasă părul moale la atingere.

Cum aplici?

Distribui uniform pe păr, masezi, lași să acționeze 3-5 minute și apoi clătești foarte bine. Repeți procedura, dacă e necesar.

Rezultatul obținut:

Șamponul oferă îngrijire intensă ce netezește firul de păr. Conține pigmenți coloranți ce reîmprospătează nuanțele de blond și ajută la eliminarea reflexiilor nedorite. Reîmprospătează și menține luminozitatea și vitalitatea culorii părului blond, indiferent dacă acesta este natural, colorat sau decolorat.

Dacă vrei ca blondul tău să strălucească, încearcă INVIGO COLOR RECHARGE COOL BLOND SHAMPOO de la Wella Porfessionals. Preț: 39 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *