Frumusete, Noutati

Un blond mereu strălucitor

Nici nu a venit bine septembrie pe la noi și, gata, cu diminețile calde și însorite. Se simte în aer, în suflete, dar și în look-urile noastre ușor răvășite adierea de toamnă.

Însă, să nu disperăm! E nevoie să ne păstrăm cu firea și să ținem cu dinții de strălucirea părului nostru. Mai ales, al celui blond! Așadar, dacă faci parte din tagma blondelor, ar fi bine să fii la curent cu produsele ideale pentru spălarea și styling-ul părului tău.

Care sunt produsele recomandate pentru părul blond?

Ce fel de blond ai ales să porți? Cumva blond, cu reflexe argintii? Atunci, știi dejă că este o culoare mai greu de întreținut. Pentru atingerea acestui obiectiv de frumusețe, vei avea nevoie de produse speciale pentru păr vopsit, mai exact special create pentru părul blond.

Stiliștii Londa Professional recomandă ca blondele să se bazeze la nivel de îngrijire pe produse hidratante și pe produse pentru părul vopsit. Explicația? Ai nevoie de hidratare ca să îți menții structura naturală a firului de păr, dar şi pentru a evita uscarea şi ruperea acestuia. Pe de altă parte, ai nevoie de sampon și mască pentru păr vopsit pentru a-ţi proteja culoarea.

Frecvența operațiunii de spălare a părului vopsit

Nu ezita să te speli pe păr ori de câte ori este nevoie! Dar ține aproape de produsele adaptate nevoilor tipului tău de păr. Mai ales că există produse special create pentru părul blond. Acestea îţi vor mentine culoarea intactă, îţi vor hidrata părul şi îţi vor neutraliza tonurile de galben şi auriu.

Una dintre aceste game este Color Revive Blonde & Silver de la Londa Professional. Şamponul conţine pigmenţi de violet şi hidratează intens părul, lăsându-l neted şi catifelat la atingere. Masca, din aceeaşi gamă, mentine culoare rece de blond argintiu, hidratează părul, lăsându-l catifelat şi strălucitor – se aplică pe părul umed şi se lasă să acţioneze timp de 5 minute.

Părul blond. Cum îl coafezi fără să-l agresezi?

Blondul se obţine, în general, prin decolorare. Așa că are nevoie de mai multă atenţie și îngrijire. Cum? Păstrează-ți părul intens hidratat. Hrănește-l prin aplicarea unui ulei de păr, după fiecare spălare. Apoi, nu uita să îl protejezi împotriva căldurii în exces emanate de instrumentele de styling cu ajutorul spray-urilor termice.

Produse recomandate pentru îngrijirea părului blond:

Color Revive Blonde & Silver Shampoo, Londa Professional

Color Revive Blonde & Silver Mask, Londa Professional

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *