Noutati

Triple beneficii pentru un păr puternic

Dacă ești în căutarea unui produs polivalent pentru păr, care să te ajute atît în lupta  împotriva îmbătrânirii firului de păr, dar care să îl și pună în valoare, Timpul trece intr-un fel sau altul pentru fiecare dintre noi. Si asta se vede sau se simte. In suflet, in inima, la nivelul tenului sau al parului.

Tu cum esti? De ce parte a baricadei? Inchizi ochii sau preferi sa spui STOP efectele trecerii timpului? Ei bine, daca alegi sa lupti pentru frumusetea, stralucirea si flexibilitatea parului tau, atunci iti spunem „Bine ai venit” in echipa SP.  Sa ne bucuram impreuna de cea mai noua gama din portofoliul brandului. SP ReVERSE da timpul inapoi si schimba strcutura firului de par matur. De ce? Pentru ca este perfect adaptata nevoilor acestuia. Bazate pe un complex de restaurare cu vitamine, produsele din gama SP ReVERSE  asigura o curatare excelenta si lasa parul moale la atingere.

  • Conditioner Spray – o formula hibrida cu beneficii triple: ingrijire, protectie si forta. Bazata pe polimeri cationici, aceasta targeteaza cele mai deteriorate zone ale părului. La fel ca si in cazul sampoului, ofera protectie impotriva deteriorarii survenite in urma coafarii si a celorlati factori nocivi din mediu.
  • Noul produs are la bază un un complex de vitamine care integrează biotina ( pentru întărirea părului), panthenol, vitamina A, vitamina E și vitamin F.

Atuurile sale? Conține polimeri de structură care dau volum părului. Totodată, ingredientele sale inovatoare îți protejează părul împotriva degradării cauzate de folosirea în exces a instrumentelor de styling. Sp ReVERSE Hair Conditionning Spray vine să îți ofere protecție împotriva deteriorării survenite în urma coafarii si a celorlati factori nocivi din mediu.

Conditioning Spray:

 

Pret – 75 de lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *