Noutati

Transforma experienta dusului intr-un moment de rasfat suprem!

In ziua de azi, am devenit adevarate acrobate ale vietii moderne, care executa cu succes exercitii de echilibristica in familie, la locul de munca, in gasca de prieteni sau in alte activitati personale. In schimb, momentele simple de relaxare, placere si rasfat sunt din ce in ce mai putine, din cauza lipsei de timp sau a altor preocupari. Am ajuns sa fim mereu in cautarea acelor clipe doar ale noastre, in care sa ne alintam, sa ne destindem si sa ne incarcam cu energie pozitiva pentru urmatoarele provocari.

Pentru aceste momente de rasfat, noua spuma de dus de la NIVEA iti ofera cea mai delicata imbratisare si cea mai fina ingrijire de pâna acum. Prin textura bogata, aceasta iti va rasfata corpul si simturile, transformând momentul dusului intr-o experienta senzoriala minunata, pe care ai vrea sa o repeti continuu. Spuma luxurianta se intinde delicat pe piele, hidratând-o in profunzime, lasând-o matasoasa si usor parfumata.

Pentru o experienta senzoriala completa, descopera formula perfecta pentru tine din cele trei variante de spuma de dus: Creme Care, formula de ingrijire hidratanta cu uleiuri esentiale NIVEA, Creme Soft, o formula racoritoare cu ulei de migdale, Creme Smooth, spuma cu extract de matase, miros floral, care te vor duce cu gândul la vacanta.

Spuma de dus de la NIVEA aduce atingerea matasoasa in ingrijirea sub dus, fiind usor de utilizat si transportat. Poate fi folosita atât in sezonul rece, cât si in sezonul cald. Inainte de utilizare, agita tubul si apasa butonul care va declansa spuma consistenta si parfumul delicat. Un recipient cu spuma dureaza cât un gel de dus de 500 ml, iar o cantitate de dimensiunea unei piersici este suficienta pentru a-ti invalui corpul in spuma luxurianta.

Aplica spuma pe piele si transforma experienta dusului intr-un moment de rasfat suprem!

 

 

Pret recomandat:

NIVEA Spuma de dus Creme Care: 12,99 lei

NIVEA Spuma de dus Creme Soft: 12,99 lei

NIVEA Spuma de dus Creme Smooth: 12,99 lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *