Noutati

Tot ce trebuie sa stii cand iti ondulezi parul cu stylerul: ce faci si ce nu faci pentru bucle perfecte?

 

Buclele sunt cea mai faina si mai creativa metoda de coafura, mai ales atunci cand visezi la o coafura stylish, dar usor de realizat. Insa, daca vrei ca aspectul onduleurilor tale sa fie unul profi, atunci ai nevoie de un must have: stylerul ghd Platinum. Adauga apoi si o lista de 6 sfaturi cu do & dont pentru bucle profi!

 

  1. Nu uita sa folosesti un spray cu protectie termica. Stylerele sunt produse de coafare cu aport de caldura, asa ca un produs care sa iti protejeze suvitele iti va fi de mare ajutor!
  2. Imparte parul in suvite cat mai subtiri! Este foarte important sa lucrezi cu sectiuni mici din par. De ce? Pentru ca, in caz contrat, in timpul procesului de ondulare, suvitele groase se vor ciufuli si se vor imprastia. Insa, daca imparti parul in sectiuni mici, coama nu se va imprastia, iar tu vei putea sa iti realizezi buclele rotunde pe care ti le doresti.
  3. Nu te opri niciodata din miscare! Acesta este un aspect pe care nu trebuie sa il pierzi din vedere atunci cand folosesti un styler pentru bucle. De ce? E simplu. Acesta nu functioneaza pe principiul ondulatorului, adica El nu este un ondulator, deci nu intoarce suvitele intre placile calde, ci le invarte cu miscari circulare, astfel incat sa formeze buclele.
  4. Adapteaza miscarile in functie de look-ul final pe care ti-l doresti! Pentru bucle mai stranse, foloseste miscari lente, iar pentru bucle lejere, in jurul fetei, este indicat sa treci stylerul printre suvite mai repede.
  5. Nu ondula niciodata aceeasi suvita pana cand parul nu este complet rece. Stylerele sunt produse cu aport de caldura, iar daca firele de par nu s-au racit atunci cand vrei sa le folosesti a doua oara, este foarte posibil sa te confrunti cu suvite electrizate. Tocmai de aceea, daca buclele nu au iesit din prima pe cateva dintre suvitele tale, ai rabdare pana cand parul se raceste. Abia apoi repeta miscarea. Intre timp, iti poti ondula restul suvitelor, si te poti intoarce pentru retusuri la final.
  6. Acorda-ti suficient timp pana cand inveti sa faci bucle cu un styler! Sa folosesti un ondulator este cat se poate de simplu, insa stylerul s-ar putea sa iti puna cateva probleme. Tocmai de aceea, inainte sa te enervezi ca buclele nu iti ies asa cum ti-ai dori, rezerva-ti cateva zile in care sa faci exercitii. Onduleaza-ti parul acasa, dar nu pentru ocazii speciale, ci pur si simplu pentru a repeta si pentru a obtine o coafura mai frumoasa!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *