Top 5 plante care tin cancerul departe

Herbs_Garlic_Pepper_Turmeric_Rosemary_hd

Ce este cancerul? O greseala genetica. Care apare atunci cand o celula devine instabila. Cu toate ca au capacitatea de a se autorepara, astfel incat sa nu evolueze, aceste celule nu pot fi tinute intotdeauna in frau, mai ales atunci cand in joc sa afla si alti factori, precum un sistem imunitar deficitar.

Cum poti preveni un dezechilibru de acest gen? Consumand regulat alimente care stimuleaza organismul. Si buna lui functionare. Iata cateva plante pe care ar trebui sa le consumi cu regularitate, deoarece lupta impotriva oricarui tip de cancer:

ROZMARINUL – este o sursa bogata de antioxidanti. Detoxifiaza organismul si este ideal de consumat atunci cand ai probleme digestive. Bea pana la 3 cesti de ceai pe zi.

USTUROIUL – are multiple proprietati medicinale datorita sulfului, argininei, seleniului, al flavonoidelor si oligozaharidelor din compozitia bulbilor. Studiile arata ca un consum regulat poate reduce riscul de canceru la stomac, colon, esofag, pancreas si san, deoarece inhiba infectiile bacteriene si formarea celulelor canceroase. Totodata, el detoxifiaza si intareste sistemul imunitar.

TUMERICUL –  este antioxidant si antiinflamator. Contine curcumina, un principiu antitumoral, capabil sa inhibe cresterea multor tipuri de celule tumorale.

CEAIUL VERDE – contine „epigallocatechin gallate”, un aliat redutabil al organismului in lupta cu celulele canceroase. Consuma-l zilnic daca ti-e cu putinta, neindulcit.

ECHINACEA – creste nivelul de celule albe ale sistemului imunitar si stimuleaza producerea naturala a corpului de interferon.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *