Sanatate

Top 3 uleiuri integrate in produsele cosmetice

Daca sunt bune de mancat, sunt bune si pentru piele! Corect? Uleiurile naturale hidrateaza pielea, o netezesc, ii dau stralucire si lupta cu perioadele sale de “criza”, fara sa dauneze. Pure, de cea mai buna calitate, acestea hidrateaza intens pielea si o echilibreaza. Prin urmare, cu orice problema te-ai confrunta – ten gras, riduri sau piele uscata, uleiurile esentiale sunt aici ca sa ajute.

Cu totii stim ca pielea produce sebum, tot un ulei, care ofera hidratare naturala. In timp ce productia in abundenta dauneaza, aplicarea unui ulei potrivit poate reduce productia in exces si previne aparitia cosurilor, care apar in urma blocarii porilor de la suprafata pielii cu un exces de sebum, insotita uneori de inmultirea necontrolata a unei bacterii prezente in mod normal pe piele.

Iata un top 3 uleiuri de care pielea are mare nevoie:

Uleiul de jojoba

Este un ulei light, care se absorbe imediat. Consistenta acestuia imita oarescum sebumul secretat de piele, tocmai de aceea o induce in eroare si o determina sa produca mai putin. Este recunoscut datorita proprietatilor sale de protectie, nutritive, emoliente si antibacteriene. Ofera si protective UV.  SERUL ANTI-ROSEATA de la Naturys este un produs superconcentrat, pe baza de ulei de jojoba. Acesta netezeste si repara zonele iritate sau sensibile, elimina si previne roseata, hidrateaza pielea si tesutul cutanat. Se recomanda tenului sensibil.

Uleiul de tamanu

Folosit de secole in medicina traditionala, uleiul de tamanu vindeca si lupta impotriva bacterilor, accelerand regenerarea celulara. Are efect antioxidant, nutritiv, hidratant si tonifiant. Reda pieleii frumusetea naturala, lasand-o moale si catifelata la atingere. Este ideal pentru tenul gras, insa nu se recomanda a fi folosit de persoanele alergice la nuci. GELUL SPUMANT SEBOREGULATOR de la Naturys are actiune de purifiere si curatare, gratie uleiului de tamanu. Elimina excesul de sebum in exces, scuamele cornoase, particulele de praf si impuritatile, fara a agresa bariera de protectie a pielii.

Uleiul de avocado

Compus din uleiuri trigliceride, uleiul de avocado are o concentratie ridicata de fractiune nesaponificabila, care asigura o actiune emolienta, regeneranta si protectoare, jucand un rol important in lupta importiva razelor UV. Este ideal pentru ingrijirea pielii uscate si deshidratate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *