Moda

Tinute Mr. Pich pentru pitici uber-chic

Magia zilelor libere consta in petrecerea timpului in familie si in captarea celor mai frumoase momente in fotografii care vor deveni subiectul multor povesti frumoase. Piticul tau va fi personaj principal, dar va vrea sa alerge si sa se simta liber, iar hainele nu ar trebui sa limiteze acest lucru. Adu libertatea de miscare si moda in aceeasi tinuta cu Mr. Pich.

Fie ca vrei sa mergi la picnic, la munte, la mare sau in drumetii, alegerea tinutei poate fi o provocare. Mr. Pich devine stilistul tau personal si iti recomanda cateva tinute care vor fi solutia perfecta!

Moda fetitelor cu stil

Fetitele sunt foarte capricioase cand vine vorba de hainute, asa ca Mr. Pich le pune la dispozitie mamelor cele mai cool tinute ale sezonului. Create dupa ultimele tendinte, tinutele combina confortul cu inocenta si cu noile directii stilistice ale sezonului.

Pentru o fetita foarte energica, colantii Wayne vor fi elementul vestimentar perfect, care vor asigura atat libertatea de miscare cat si dorinta ei de a fi ca o vedeta intr-un film Disney.

Pe de alta parte, rochița Pompom este tinuta perfecta pentru o fetita care va dori sa fie ca un model pe un podium. Cu un design special, echilibrat de nuanta pastel, rochita Pompom poate crea cu usurinta un look diafan si extrem de sofisticat in acelasi timp, mentinand confortul.

Rochita Barcelona poate fi o optiune pentru un look ideal pentru o vacanta la mare. Imprimeul navy si volanasele sunt detaliile care transforma aceasta rochita in viitoarea favorita a fetitei tale.

Baietii cool si cu chef de joaca

Baietii evalueaza o tinuta dupa confortul si rezistenta la locul de joaca. De aceea, piticul tau nu va spune ”nu” pantalonasilor scurti NuNuNu sau celor Gugguu. Cele doua perechi sunt realizate din materiale premium, gata sa satisfaca cele mai exigente cerinte si au un design modern, care va fi si pe placul celui mic.

Pentru piticul superenergic, care va petrece toata ziua alergand sau distrandu-se cu cele mai noi jucarii, pantalonii Party, alaturi de tricoul Leon vor forma tinuta cool de care are nevoie,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *