Moda, Noutati

Tendințe pentru gravide în noua colecție Reserved

Colecția primăvară-vară RESERVED cuprinde piese vestimentare pentru viitoare mămici. Pentru a dovedi că moda ar trebui să fie incluzivă, brandul a decis să fie alături de toate mămicile și mămicile în devenire pentru a-și evidenția frumusețea naturală. Prima linie este inspirată din cele mai recente tendințe, iar materialele folosite pentru producerea articolelor de îmbrăcăminte au fost atent alese.

Nu contează dacă viitoarea mămică este încă activă profesional, dorește să plece în vacanță sau pur și simplu urmează să petreacă o perioadă odihnindu-se acasă și pregătindu-se pentru acest rol special. Cea mai recentă colecție #ReservedForMum răspunde acestor nevoi și oricăror altor cerințe. Brandul polonez, parte a unei afaceri de familie, își dorește să rămână cât mai aproape de cliente, în special într-un moment atât de important în viața lor.

Colecția capsulă RESERVED nu se distinge numai prin croielile simple și culorile subtile. Modelele atent gândite, precum pardesiul în clini și rochia cu cordon în talie, fac posibilă purtarea pieselor vestimentare în toate etapele sarcinii. Contrar esteticii ținutei lejere, de petrecut timp în casă, toate modelele de îmbrăcăminte pot fi purtate și în exterior. Colecția include, de asemenea, rochii de primăvară casual, cu mâneci trei sferturi, un pulover pe gât și cardigane lungi. Blugii confortabili, și chiar și jachetele de tip kimono, combinate cu o fustă creion, vor încânta orice femeie, în timp ce rochiile lungi, vaporoase, cu volane, vor putea fi purtate în mai multe ocazii, nu numai în căldura verii. Sunt incluse accesorii precum mocasinii, sandalele cu toc gros, tenișii albi și borsetele cu textură de piele de crocodil. În afara nuanțelor de alb clasic, negru și bej, colecția cuprinde, de asemenea, culori mai luminoase, precum roșu carmin, magenta, fucsia sau kaki.

Pentru a crea #ReservedForMum, designerii brandului au ales materiale fluide și plăcute la atingere, antialergice, și produse în conformitate cu principiile dezvoltării durabile. Au folosit printre altele, bumbacul organic, obținut din semințe nemodificate genetic, fără pesticide sau îngrășăminte chimice, și fibra Lenzing™ Modal, fabricată din lemn de fag, ce absoarbe foarte bine umiditatea, cu 50% mai mult decât bumbacul, nu se șifonează și nu intră la apă. Un înlocuitor ecologic pentru vâscoza tradițională, denumit Lenzing™ EcoVero™, este obținut ca urmare a unui proces chimic din lemn de eucalipt, fag și molid, și lenjerie organică biodegradabilă, răcoritoare pe timpul caniculei, precum și poliester reciclat din sticle PET (fibra Repreve® patentată în 2007, reduce consumul de energie electrică cu 45% și consumul de apă cu 20% și, de asemenea, reduce emisiile de gaze cu efect de seră cu mai mult de 30%), și Tencel™ – extrem de durabil, dar blând pe piele și bio-degradabil – ce asigură un confort extraordinar la purtare.

Colecția #ReservedForMum este disponibilă online www.reserved.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *