Moda

Te invitam la “Late Night Pack” by Vans!

rvt

Maria Radu, Tili Niculae, DJ Wanda, Ioana Maria Moldovan (Prima TV),  jurnalisti si bloggeri s-au “infruptat” din Late Night Pack, cea mai noua colectie de pantofi sport Vans, imprimata cu hamburgeri, felii de pizza, cartofi prajiti, gogosi cupcakes si macaroons!  A fost un festin culinar in toata regula, dar si superdistractie asigurata de DJ Oldskull si Dan Apetria, ce au creat o atmosfera muzicala „DJerabila”. Evenimentul a debutat pe culoarul MegaMall cu o demonstratie de street dance oferita de Trouble Crew care le-au arata celor prezenti cum sa se miste pentru a nu se depune caloriile si a continuat cu o “portie” de energie oferita de Roller Blade Girls si „bule” de la Mountin Dew.

Micutzu (stand-up comediant) s-a tinut de glume pe tot parcursul evenimentului si de sesiuni de livestreaming pe social media, iar cei prezenti la eveniment (ambasadori ai brand-ului, skateri, long-boarderi si adolescenti din comunitatea Vans) au participat la un concurs de legat-sireturi viteza care s-a lasat cu premii savuroase! Daca festinul vestimentar a fost asigurat de Vans, in schimb cel culinar a venit sub forma de mini-pizza, mini-burgeri, cupcakes si macaroons de la Pizza Maggiore Delivery, Adore Cakes, Furgoneta.

Stim ca esti adeptul unui stil de viata sanatos, dar din cand in cand, mai poftesti si la mancare fast-food? Nu este nimic in neregula cu tine, esti doar adaptat vremurilor “fast-forward,” in care timpul trece rapid, iar stilul de viata este din ce in ce mai aglomerat. De cate ori nu ai comandat la birou pizza, cand ai stat peste program sau te-ai oprit dupa o noapte de distractie in club sa te delectezi cu portie de cartofi prajiti si un burger?

Vans iti livreaza cel mai gustos snack, printr-o selectie delicioasa de incaltaminte unisex, intitulata Late Night Pack.Trei modele de shoesi Authentic au fost ornati cu print-uri cu hamburgeri, in timp ce clasicii Slip-On au fost adusi in actualitate cu imprimeuri cu cartofi prajiti, tacos si felii de pizza. Arata atat de bine, incat iti vine sa musti din ei! Daca esti in cautare a ceva dulce, modelul Authentic a fost decorat cu macaroons, cupcakes sau gogosi.

Pantofii din colectia Late Night Pack sunt disponibili in toate magazinele Vans din Baneasa Shopping City, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni si Sun Plaza si pot fi comandati in cantitati nelimitate, intrucat nu ingrasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *