Sanatate

Stresul meu major? Imi cade parul.

Tu si eu ne asemanam foarte tare. Si avem un stres comun. Caderea parului. Si, mai apoi, felul in care treaba asta ne streseaza si ne afecteaza moralul.

Ce conteaza insa, este ca nu trebuie sa disperam. Ca exista solutii. Si ca exista leac si pentru stres.

Este important de stiut ca atunci cand corpul trece printr-o perioada de stres fizic, ciclul de dezvoltare al parului poate fi afectat. Mai exact, perioada de stagnarea a cestuia se scurteaza si impinge mai multe fire catre faza de cadere.

„ In aceasta situatie, cel mai bine este sa incercam singuri sa ne controlam emotiile si sa ne tratam parul si scalpul mai corect”, spune Eduard Virag,Ambasador Nioxin Romania.  „Stim ca produsele Nioxin nu trateaza stresul, insa ele incerca si reusesc sa mentina parul cat mai sanatos. Ele ajuta radacina firului de par sa ramana vie un timp cat mai indelungat.”, adauga specialistul Nioxin.

O solutie salvatoare atat pentru femei, cat si pentru barbati este HAIR BOOSTER de la Nioxin, un tratament intens, cu o formula cosmetica concentrata, bazata pe un complex de vitamine eficient.

Rezolvarea problemei caderii parului consta in obtinerea unui scalp sanatos si curat, fara descuamare si exces de sebum. Scalpul are nevoie de atentie si ingrijire, iar produsele NIOXIN sunt cele mai potrivite pentru a trata toate problemele chiar de la baza.

Cum se foloseste acest produs? Ei bine, aplicarea produsului  se face de doua ori pe zi (dimineata si seara) de la radacini spre varfuri pe zonele cu fire de par vizibil subtiate, oferindu-i astfel in timp un plus de volum si densitate, plus o regenerare mai buna. Continutul de cheratina din compozitie ajuta la intarirea parului fragil, iar continutul de Methyl Nicotinate ofera senzatie de incalzire.

Pret recomandat: 91 de lei

 

Daca vrei sa stii mai multe despre cum sa previi caderea parului, da un click pe:

https://www.youtube.com/channel/UCuABY7ZaHClPDdcb67gNzEg

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *