Noutati

Stabilitate si rezistenta pentru par

Deteriorarea parului incepe atunci cand stratul lipidic protector din interiorul cuticulei este expus in mod repetat, influentelor externe. Este greu de determinat daca parul este lipsit doar de umiditate sau este degradat. Insa un diagnostic profesionist, pote sa stabileasca cu exactitate acest lucru.

              Stiai ca parul ud este de pana la 10 ori mai sensibil decat cel uscat? Atunci cand  parul fragil este expus diversilor factori de caldura, el are nevoie de protectie impotriva temperaturilor ridicate si a deteriorarii mecanice.

              System Professional Perfect Hair ofera volum firului de par si ii imbunatateste structura. Este o spuma leave-in, ce fortifica fibra podoabei capilare. Cheratina hidrolizata si aminoacizii intra in profunzimea zonelor poroase din structura acestuia si ii echilibreaza zonele degradate.

              Polimerii protectori din complexul Thermo Resist ii ofera rezistenta si protectie impotriva efectelor caldurii. Astfel, in timpul expunerii la temperaturi ridicate, structura parului ramane intacta.

              Repair Perfect Hair – solutii profesionale pentru un par degradat si fragil, de la System Professional.

 

Pret: 177 lei

             

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *