Noutati

Skeyndor My Mask

Pielea ta are nevoie de relaxare? Încearcă o mască facială cu ingrediente de origine naturală, din noua colecția Skeyndor My Mask.

 

Skeyndor se alătură trendului măștilor faciale prin lansarea la începutul lui 2018 a unei linii de trei măști denumită cool mask collection. Cu rolul de purifiere, iluminare și curățare, măștile sunt inspirate de puterea naturii și a ingredientelor naturale și de ideea de multimasking (combinarea lor în funcție de necesitățile diferite ale zonelor feței).

Așa cum ceea ce consumăm se vede pe pielea noastră, iar produsele proaspete și naturale ne aduc un mare beneficiu estetic, la fel și produsele aplicate extern trebuie să fie de origine naturală pentru ca pielea să strălucească de sănătate. Nu degeaba măștile create “în blender” sunt atât de apreciate de multe femei. Cu toate acestea, pentru o experiență mai plăcută și mai modernă, ingredientele naturale pot fi adăugate produselor profesionale, în dozaje controlate, fără riscuri de iritații, ci doar beneficii.
Spre exemplu, un ten cu zona T grasă și pomeții uscați se poate bucura de beneficii multiple prin procedeul de multimasking, reglând toate problemele tenului în același timp. Sau un ten normal, care are nevoie de iluminare în centrul feței își poate recăpăta simplu, practic într-un singur pas, strălucirea și vitalitatea. Printre ingredientele active se numără: betaina, apa norvegiană glaciară, acizii AHA și semințele de căpșună, dar și nămol și nisip vulcanic din Islanda. Măștile au o acțiune rapidă și se curăță ușor, cu ajutorul unui burete special care le însoțește.

 

Cele trei măști poartă numele de:

  • FRUIT JAM (iluminatoare)- pentru o piele lipsită de strălucire, fără luminozitate, cu riduri fine și pete.

Avantaj: Exfoliere acidă și abrazivă (pelling delicat). Piele uniformizată.

Textura: Asemănătoare gemului , cu semințe de căpșuni

 

  • FRESH SORBET (hidratantă, remineralizantă)- pentru piele deshidratata. Senzație de tensiune

Avantaj: hidratare revigorantă. Piele hidratată și remineralizată

Textura : asemănătoare șerbetului

 

  • DARK CHARCOAL (purifiantă)- piele expusă contaminării. Pori deschiși și impurități
  • Avantaj: Scrub și purificator extern. Piele netedă și uniformizată
  • Textura: argiloasă cu cărbune activat

 

 

Cost 153 lei în saloanele GETT’S

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *