Sfaturi pentru o graviduţă: cum să ai grijă de picioarele și sânii tăi

Te pregătești să fii mămică sau ești deja însărcinată? Felicitări! Până să vină barza, probabil că te macină curiozitatea și vrei să citești cât mai multe despre această perioadă. Este firesc, schimbarea care urmează în viața ta este una majoră și, de cele mai multe ori, te simți copleșită de câte întrebări (momentan fără răspuns) îți trec prin minte.

De la simptomele cele mai neobișnuite până la alimentația pe care decizi să o adopţi, fiecare aspect al noii tale vieți este de luat în calcul. Măcar la nivel informativ. Corpul tău se transformă, organismul tău are nevoie de mai multă atenție, psihicul tău are nevoie de cât mai mult confort.

Dar, hai să începem cu două dintre cele mai frecvente schimbări care afectează majoritatea mămicilor în devenire.

Statul în picioare și plimbările

Medicii îți recomandă să faci mișcare moderat pe tot parcursul sarcinii dacă este o sarcină normală, în care totul decurge firesc. Totuși, ai să te simți mai obosită, picioarele tale vor susține o greutate din ce în ce mai mare și e normal să vrei să le protejezi. De la încălțămintea comodă și până la dresurile special concepute pentru graviduțe, îți recomandăm să nu faci rabat de la imaginea ta impecabilă. Poți în continuare să te îmbraci feminin, există atât de multe opțiuni de haine concepute pentru femeile însărcinate. Și acum există și dresurile Maternity semnate Diamond by Adesgo, care îți protejează picioarele dar și burtica într-un mod extrem de confortabil. Au un clin adaptabil, favorizează buna circulație și diminuează oboseala. Merită să le încerci!

Durerile de sâni şi evoluţia acestora

Sânii tăi vor crește în dimensiuni și nu îți va fi deloc comod să porți sutien, aşa că îţi recomandăm să îl eviți. Pentru sâni sensibili protejaţi, un confort maxim și un aspect îngrijit îți recomandăm brasiera micro de la Diamond by Adesgo. Aceasta este concepută pentru a-ți oferi o stare permanentă de confort, iar materialul este unul deosebit de delicat cu pielea ta sensibilă în această perioadă. Unde mai pui că o poți purta lejer chiar și după ce naști. Ia în calcul acest aspect deoarece sânii tăi îți vor mulțumi mai târziu.

Cât drespre starea de spirit schimbătoare și diversele toane prin care vei trece, este esențial să știi că organismul tău are un surplus hormonal care va persista chiar și în perioada de lăuzie. Ia-le pe rând și cu calm atât tu, cât şi cei din preajma ta. După ce vine barza, vei uita de toate aceste mici neplăceri!

 

 

You may also like...