Evenimente

Diamante martisor

Chiar daca nu sunt insotite de clasicul snurul celebru cu alb si rosu, bijuteriile din aur alb cu diamante de la 8 Jewellery sunt oricand o alegere inspirata pentru a darui un altfel de martisor. Si chiar daca majoritatea accesoriilor pretioase cumparate in aceasta perioada sunt in mare parte rezervate femeilor, nici domnii nu sunt neglijati. Cele care respecta obiceiul conform caruia de 1 martie domnii primesc martisoare, vor descoperi in magazinul 8 Jewellery din galeriile Grand Avenue din incinta hotelului Marriott, propuneri interesante.

Campania #martisoarepretioase by 8 Jewellery se deruleaza incepand cu aceasta saptamana si va dura pana pe 8 martie, timp in care, toti care trec pragul magazinului, vor beneficia de consultanta privata si preturi speciale.

 

Iata cateva din propunerile 8 Jewellery pentru 1 si 8 martie

1. Din aur roz de 18 K si impletind diamantele albe de 0,21 CT cu pietrele de ametist de 1,97 CT, inelul Fedina semnat de Crivelli Gioielli e pur si simplu spectaculos. Consultantii 8 Jewellery te invita sa privesti dincolo de designul elegant si sa te lasi inspirata de simbolistica ametistului, care reprezinta piatra spiritualitatii, dar si a succesului in afaceri.

12767860_10206433936793952_185099959_o
Pret: 1,950 euro

2. Imprumutandu-si numele de la unul dintre cele mai elegante sporturi, bratarile Tennis de la Crivelli Gioielli sunt extrem de fine si spectaculoase. Formate dintr-un aliniament de diamante si pietre pretioase (smaralde, safire sau rubine) montate in aur alb de 18 K, acestea adauga o nota glamour oricarei tinute. Fiind versatile, adorate de femeile de toate varstele si usor de mixat deopotriva cu haine sporty chic sau elegante, acestea surprind prin originalitatea design-ului, si sunt totodata una dintre cele mai rafinate idei de cadouri.


Pret: incepand cu 2,350 de euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *