Noutati, Tu ce mananci azi?

Sare de mare și 9 legume. Atât.

Azi totul se mișcă în jurul nostru cu o viteză copleșitoare pe care nu ne-am fi imaginat-o acum câțiva ani. Cu toate acestea, parcă mai mult decât oricând, suntem în căutarea autenticului și a naturalului. Iar când vorbim de mâncare, deși ne place să experimentăm delicatesele bucătăriilor orientale sau occidentale, referința rămâne „ca la mama acasă”.

Acum gustul bucatelor „ca la mama acasă” îl dai chiar tu!

Podravka România a lansat, de curând, produsul 100% natural Vegeta Natur Legume (75g, 150g si 300g), un amestec perfect din 9 tipuri de legume alintate de soare și sare de mare plină de minerale. Fără monoglutamat de sodiu, fără gluten, fără conservanți. De acum încolo ai grijă să adaugi Vegeta Natur în supe, sosuri, paste, orez sau tocăniţe, precum și peste toate preparatele din carne pentru un gust desăvârșit. Iar dacă ești împătimit/ă după carnea de pui, încearcă Vegeta Natur Gust de Găină100g – carnea va fi mai savuroasă cu amestecul unic de legume și condimente! În preparatele tale se va dezlănțui o sărbătoare a gusturilor și aromelor, deoarece Vegeta Natur Gust de Găină rafinează ca prin minune supele, tocăniţele, fripturile, mâncărurile din legume, sosurile…iar lista nu se oprește aici!

Evident, mai avem o „gamă” de surprize pentru tine – Vegeta Natur Condimente la pliculeț 20g sau doză sticlă 40-60g – care conține zeci de legume și cea mai bună sare de mare. Le găsești special concepute pentru cartofi, peşte, porc, pui, miel sau orice carne la grătar. Adaugă-le în felurile de mâncare preferate și bucură-te de laudele pe care le vei primi de la cei dragi.

Și pentru că în fiecare zi suntem cu un pas mai aproape de vară (nu-i așa?), cheamă natura în farfuria ta cu un preparat ușor pe care îl poți consuma cu lejeritate chiar și la cină! Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka România, îți propune o Salată cu alune. 

Ai nevoie de: 200g mozzarella, 1 lingură Vegeta Natur, 50ml ulei de măsline, 100g fasole albă, 100g porumb dulce, 120g avocado tăiat cubulețe, 50g afine uscate, 100g alune prăjite și sărate, 2-3 linguri de oțet balsamic.

Tăie mozzarella cubulețe, presară-le cu o jumătate de lingură Vegeta și adaugă 1-2 linguri de ulei de măsline. Apoi adaugă fasolea, porumbul dulce, fructul de avocado, afinele și alunele mărunțite. Iar la final uleiul rămas și oțetul balsamic. 

Fie că ești pasionat/ă de gătit, gătești de nevoie sau abia te-ai apucat, Vegeta Natur readuce în farfuria ta gustul de odinioară…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *