Noutati, Wellness

Sărbătoarea Pascală e mai frumoasă pe Valea Cernei

Paștele este cea mai importantă sărbătoare creștină. Îmbogățit de aroma preparatelor  tradiționale și parfumul florilor de primăvară, acesta reprezintă un moment de pace și de împlinire sufletească.

De Paște, familia se reunește și se bucură de toate tradițiile acestei sărbători. Unde? Acasă, ori într-un loc în care sărbătoresc împreună Învierea Domnului.

La Băile Herculane, Paștele are un aer special. Pentru că aici, până și natura emană un parfum de sărbătoare. Chiar dacă se află la 168 m altitudine, în Băile Herculane se respiră aer ionizat, comparabil cu cel din Alpii elvețieni. Acest aer este generat de cele 16 izvoare termominerale, de cascadele Cernei, dar mai ales de pădurea de fag și pin negru.

La Băile Herculane nu te vei plictisi nicio secundă. Pentru că Afrodita Resort&Spa și Diana Resort te așteaptă cu pachete speciale pentru această perioadă. Acestea propun 4 nopți de cazare în regim ALL INCLUSIVE și oferă :

•             Prânz tradițional pe terasă ;

•             Petrecere pentru copii;

•             Cină festivă;

•             Acces la SPA.

Oferta este valabilă în perioada 16-20 aprilie și oferă un discount de 30 % din tariful de cazare dacă sejurul este prelungit.

Oferta completă o vezi aici:

Afrodita Resort&Spa – Str. Complexelor, Nr.2, Băile Herculane, telefon: 0371 057 070

Diana Resort – Strada Complexelor, nr. 8, Băile Herculane, telefon: 0255 560 119

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *