Noutati, Sanatate

Sănătatea bună se păstrează cu o imunitate puternică

Zilele și lunile care au trecut ne-au învățat o lecție prețioasă. Sănătatea și forța vitală contează mai mult decât oricând. Azi, noi toți avem o dorință aprigă: să fim sănătoși ca să putem fi liberi. Ca să ne putem bucura în voie de călătorii, de vacanțe, de mare, de munte, de România. De noi și de ai noștri.

Ai grijă de tine! Fii bun cu tine și alege o vacanță plină de beneficii. Propunerea noastră? Programul “SĂNĂTATE PRIN IMUNITATE” pe care ANA Hotels îl derulează atât în locațiile de la mare, cât și la munte. De ce să alegi un astfel de program? Motivația vine de la medicul balenolog, Mihaela Cucu.

 “Pentru o mai bună imunitate, eu recomand periodic detașarea de activitățile cotidiene stresante.” spune Dr. Mihaela Cucu, Director Medical al ANA Aslan Health SPA. ”Aici, la centrul ANA Aslan Health Spa, poți găsi acel complex de servicii de calitate, factori de mediu (aerosoli, nămol, soare, apa marii sau a Lacului Techirghiol) precum și o multitudine de terapii care să ofere minții și corpului acea armonie și relaxeze, ce ajută la îndepărtarea factorilor de stres și la creșterea imunității”, punctează medicul.

Așadar, indiferent că te afli pe malul Mării Negre sau în Poiana Brașov, iata de ce e musai să optezi pentru pachetul “Sanatate prin Imunitate”. Acesta are o abordare holistică și îți reface resursele de energie, echilibru și stare de bine.

Sănătatea bună se păstrează cu o imunitate puternică

Vino să te bucuri de aerosolii naturali marini sau de aerul curat, de munte, care îți vor insufla mai multă rezistență în fața răcelilor. Fă băi de soare pentru o mai bună sinteză a vitaminei D, îmbăiază-te în apă vindecătoare de Techirghiol și mizează pe nămolul sapropelic, recunoscut drept cel mai bun din lume. Acestor minunate resurse naturale  li se adaugă nopți de cazare cu pensiune completă bazată pe programul de nutriție sănătoasă Delicii Pro-Imunitate. Sport și mișcare în aer liber, yoga în grădină, kinetoterapie, workshop-uri de meditație, nutriție si dezvoltare personală, suplimente cu Imunoglobuline Y-1, plus un voucher de 150 Euro care include terapii la alegere din selecția recomandată “Pro Imunitate”

Te așteptăm pe https://www.anahotels.ro/ro/exclusive-offers.html pentru mai multe detalii despre ofertele ANA Hotels și pachetele “Sanatate prin Imunitate”.    

Trăiește-ți vacanța în România!

Intrați pe https://www.anahotels.ro/ro/exclusive-offers.html pentru mai multe detalii despre ofertele ANA Hotels și pachetele “Sănătate prin Imunitate”.

Rămâneți conectați cu ANA Hotels si pe social media:

https://www.instagram.com/anahotels/
https://www.instagram.com/anaspacollection/
https://www.facebook.com/anahotels/

https://www.facebook.com/anahotels.europa/ &https://www.facebook.com/anahotels.sport/

https://www.linkedin.com/company/ana-hotels/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *