Noutati

Roxana Ciuhulescu se mentine in forma cu Zumba, chiar si in timpul sarcinii!

Cine crede ca sportul nu este pentru femei insarcinate, face o presupunere gresita! Insarcinata pentru a doua oara, Roxana Ciuhulescu etaleaza o silueta perfecta, parte si datorita sportului pe care il practica. 
Vedeta TV se mentine in forma practicand Zumba, un sport care imbina miscarea cu dansul si buna dispozitie.
 “Zumba este un exemplu bun de activitate fizică care, pe lângă porţia de cardio necesară zilnic, ne oferă in plus si distracţie, reprezentand o activitate propice pentru socializare. Zumba îmbunătăţeşte postura, flexibilitatea, metabolismul, forţa şi rezistenţa, arde caloriile si grasimile, măreşte rezistenţa corpului la efort, iar practicată cu regularitate, îmbunătăţeşte activitatea cardiovasculară. Exerciţiile executate continuu constituie un antrenament intens si sigur din punct de vedere al sanatatii. Zumba generează bună dispoziție si reduce anxietatea. Desigur, in perioada sarcinii eu recomand acordul medicului pentru depunerea efortului fizic!”, spune Ana Georgescu, Master Trainer Zumba, ce formeaza entuziasti ai acestui sport in numeroase tari din Asia, Orientul Mijlociu si Romania. 
Roxana Ciuhulescu a trecut printr-un an dificil marcat de evenimente personale dureroase, dar a trecut de la agonie la extaz. Inceputul anului 2018 a gasit-o fericita, implinita, intr-o noua relatie si insarcinata pentru a doua oara, asa ca si-a mentinut moralul ridicat si cu ajutorul antrenamentelor de Zumba.

In plus, am aflat ca Zumba este un sport potrivit si pentru copii. Pentru copiii plictisiti de ora de sport, care petrec prea mult timp in fata calculatorului IPad-ului sau altor device-uri smart, Zumba Kids aduce coregrafii vesele si jocuri, totul in ritmul muzicii. Zumba Kids atinge si latura educationala. Copiii invata cuvinte noi, socializeaza, se adapteaza intr-un grup, sunt orientati catre o viata plina de miscare, alaturi de prieteni, isi dezvolta coordonarea, echilibrul, memoria. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *