Moda

Rose Quartz si Serenity – culorile anului 2016

Doua culori vor da tonul in moda anul acesta. Este vorba despre Rose Quartz si Serenity, o combinatie inedita si provocatoare.

Dupa cum sugereaza si numele, rozul cuart este o nuanta foarte delicata si romantica, apropiata pietrei semipretioase. Simbol al compasiunii, cuartul este recunoscut in intreaga lume ca fiind piatra iubirii neconditionate, a frumusetii si feminitatii. Are capacitatea de a intari inima, alina depresiile, insomniile si echilibreaza starile de panica. Pe de alta parte, serenity este o nuanta de albastru cu tenta de gri, simbolul al ragazului si relaxarii, reflectand o stare de bine si un sentiment de pace si ordine.

Cele doua nuante pastelate si-au gasit deja locul in colectiile marilor designeri, atrasi de combinatia surprinzatoare, care contrazice perceptiile traditionale asupra asocierii cromatice. Daca vrei sa fii in pas cu moda, trebuie sa ai cel putin un articol vestimentar in aceste nuante. O optiune inspirata pot fi pantofii Deichmann, pe care ii gasesti la doar 89 lei! Pot fi combinati cu o tinuta pastel, in culori calde sau nuante pamantii. Ca sa fii complet accesorizata, alege si o geanta care sa respecte cromatica (Deichmann, 69 lei).

Autorii tendintei sustin ca acest amestec este antidotul perfect pentru stresul la care suntem supusi zi de zi, fiind, insa, potrivit si pentru cei care cauta atentie, bunastare si securitate. Impreună, Rose Quartz si Serenity reprezinta echilibrul perfect dintre sentimentul linistitor al tonurilor de roz si senzatia reconfortanta a tonurilor de bleu.

Joaca-te cu aceste culori in tinutele tale si vei observa cum iti pot influenta starea de spirit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *