Ritual de relaxare si hidratare cu aroma de cocos

lg-1883Frumusetea si relaxarea merg mana in mana. O stare buna ne face sa aratam mai bine. Ida Spa iti activeaza simturile si iti hraneste pielea in cadrul unui ritual exotic. Elemis Coconut Rub & Milk Ritual Wrap inseamna senzualitate pura.
Elemis Exotic Frangipani Monoi Body Oil este combinat cu o reteta traditionala balineza pe baza de nuca de cocos, muguri de fasole mung si lavanda. Pielea este catifelata si hranita. De asemenea, acidul lauric si acidul decanoic din nuca de cocos actioneaza antioxidant, antimicrobian si calmant. Dupa curatarea corpului cu acest scrub, pe toata suprafata pielii este turnat un lapte hranitor bogat in proteine, colagen natural obtinut din extract de ovaz si ulei de monoi japonez, incalzit usor in prealabil. Apoi se realizeaza o impachetare intr-o folie confortabila. Un pat special iti va fi gazda pe perioada actiunii acestui produs. Ritualul este combinat cu un masaj facial pe puncte de presiune si unul anti-stress pentru scalp. La final iti vei simti tot corpul relaxat iar pielea va fi hidratata si catifelata.
pe puncte depresiune si un masaj anti-stress pentru scalp.

FINALIST în cadrul World Luxury Spa Awards 2015 și unic participant în cadrul Best Luxury Day Spa 2015. IDA Spa este primul centru spa care a fost nominalizat și care a participat in cadrul World Luxury Spa Awards.

CASTIGATOR in cadrul World Luxury Travel Guide, la categoria Best Wellness Retreat of The Year 2015. Aceast concurs emite anual o revista de luxury travel, iar IDA Spa va fi singura mentiune in cardul acesteia, cu referire la Romania.

Afla detalii www.idaspa.ro
Str Laguna Albastra nr 77, Corbeanca.
Afla detalii pe www.idaspa.ro.
Pret: 190 lei

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *