Frumusete, Noutati

Rimmel a lansat gama Lasting Matte. Un kit complet de matifiere: fond de ten, anticearcan si primer.

Indiferent de orele îndelungate petrecute în oraș sau de stilul de viață agitat, Rimmel știe că vrei să fii mereu cea mai bună versiune a ta, fără să fii nevoită să îți retușezi machiajul de nenumărate ori.

Așa că de acum nu mai trebuie să îți faci griji, pentru că Rimmel îți propune o rutină complet nouă, ideală pentru a obține un ten uniformizat și matifiat, care să reziste întreaga zi. Vedetele colecției sunt primer-ul, anticearcănul și fondul de ten din gama Lasting Matte, trei produse esențiale pentru un ten neted și catifelat, lipsit de luciu inestetic. Ce zici, ești pregătită să experimentezi un ten cu adevărat mat-tastic?

Fondul de ten Lasting Matte
Regulile jocului se schimbă cu noul fond de ten Lasting Matte! O textură spumoasă și ușoară, ce asigură o acoperire completă, întreaga zi, pentru un machiaj fără compromisuri. Este aliatul tău pentru un look perfect!

Rimmel a creat un fond de ten unic, cu o textură aerată, care atunci când este aplicat pe piele se transformă într-o pulbere fină, pentru un efect catifelat, de lungă durată. Textura ultra-ușoară împiedică fondul de ten să se strângă în cute și lasă tenul neted, fără să îi confere un aspect încărcat, ca de mască. În plus, nu mai trebuie să îți faci griji în privința luciului inestetic, pentru că formula specială pe care fondul de ten o conține oferă și menține un finish mat și natural.

Rimmel iubește să sărbătorească, nu să mascheze, frumusețea naturală…însă, sunt momente când preferăm să acoperim cearcănele de sub ochi sau unele pete, iar acum a devenit extrem de ușor, cu noul fond de ten Lasting Matte! Formula acestuia ascunde orice imperfecțiune într-un mod foarte natural, lăsând tenul neted, fresh și cu o textură delicată. Ușor de aplicat, fondul de ten se uniformizează perfect pe toată suprafața pielii.

Fondul de ten Lasting Matte este cel mai nou membru din familia fondurilor de ten Lasting Rimmel, fiecare dintre colecții oferind un efect de lungă durată. Din această gamă fac parte: Lasting Matte, Lasting Radiance și Lasting Finish 25hr Breathable.
Fondul de ten Lasting Matte este disponibil în 6 nuanțe.
Preț recomandat: 39,14 RON

Lasting Matte Concealer
Folosește rutina completă de makeup Lasting Matte și combină fondul de ten cu anticearcănul, ca să te bucuri de un efect matifiant şi un ten uniform pe tot parcursul zilei. Este un anticearcăn cu acoperire mare, care ascunde cu succes imperfecțiunile și reduce vizibil cearcănele, liniile fine și ridurile. Mai mult, are o texură fină și se aplică cu ușurință, fără să se adune în pliuri inestetice. Formula ultra-ușoară controlează excesul de sebum timp de 24 de ore și este rezistent la transpirație și umezeală. Checkmate, vei arăta și te vei simți minunat, în orice moment!
Preț recomandat: 27,07 RON

Matte Primer
Rimmel a creat produsul ideal pentru un ten infailibil, Matte Primer. O bază de machiaj care uniformizează tenul, matifiază instantaneu și controlează luciul inestetic. Noul primer păstrează luciul nedorit la distanță…şi ţine machiajul aproape. Acum te poți bucura liniștită de un machiaj impecabil, ce rezistă…all day long!

Textura mătăsoasă și compoziția ultra-ușoară reduce vizibilitatea porilor și liniilor fine, oferind netezire și matifiere. Este valabil într-o singură nuanță universală și poate fi folosit atât singur, precum și ca bază pentru machiaj. Rezultat răvășitor cât ai zice mat!
Preț recomandat: 29,55 RON

Este timpul să ne îmbrățișăm frumusețea și să ne luam adio de la luciul nedorit! Descoperă noua gamă Rimmel, ideală pentru un ten matifiat, neted și catifelat. Get the matte look, get the London look!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *