Noutati

RICA – produse de calitate pentru piele

Rica nu inseamna doar ceara si solutii pentru epilat. Ci si produse cosmetice. Datorita viziunii diferite asupra rica-argan-oil-after-wax-lotion-250ml-79-leiproduselor, specialistii Rica au creat o formula unica, patentata. Ce contine uleiuri specific hidratante, dioxid de titan, zinc, ceara de albine si alte ingrediente naturale. Acest mix ofera  performanta superioara produselor.  Hidrateaza pielea si ofera experiente mai  putina dureroase in momentul epilarii.

Emulsia cu argan de la Rica este extrem de hranitoare. Si nu contine coloranti, alergeni si parabeni. Aceasta indeparteaza delicat orice urma de ceara. Reface pielea hidropidica, reducand roseata. Iar uleiul de argan, bogat in vitamina E, Omega 6 si acizi grasi esentiali, o lasa neteda. Catifelata si fara vreo urma de iritare.

Acest produs se absoarbe rapid in piele. Nu este gras si este ideal chiar si pentru hidratarea zilnica. Deoarece reda elasticitatea pielii.

Prezenta in peste 70 de tari in intreaga lume, Rica se mandreste si cu certificatul ECOCERT Italia. Acesta ofera garantia provenientei si calitatii produselor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *