Frumusete, Noutati

Regenerează-ți tenul cu noua formulă anti-rid NIVEA Q10 POWER

Zi de zi, tenul nostru trece prin diverse încercări. Fiecare expresie facială se imprimă în straturile profunde ale pielii, nivelul de colagen scade, iar tenul devine mai puțin flexibil. Odată cu acest proces, încep să apară ridurile, iar noi avem nevoie de o soluție benefică pentru ten care să îi ofere energia și puterea de a se regenera.

NIVEA vine în sprijinul nostru cu o nouă formulă de îngrijire eficientă anti-rid: NIVEA Q10 POWER. Gama îmbină două ingrediente active naturale, specifice tenului tânăr – coenzima Q10 și creatina, care stimulează pielea și o ajută să se regenereze.

Noua formulă luptă împotriva radicalilor liberi ce accentuează procesul de îmbătrânire și alimentează tenul cu energia dată de coenzima Q10, cu rol de antioxidant. Aceasta susține, alături de creatină, producerea colagenului la nivelul tenului, oferind acestuia fermitate, reducând vizibil ridurile și liniile fine. De aceea, NIVEA Q10 POWER este cea mai puternică formulă Q10 existentă până în prezent în portofoliul NIVEA.


Tratamentul intensiv anti-rid NIVEA Q10 POWER cu 2 fiole resigilabile
îmbină puterea coenzimei Q10 proprie pielii și de 5 ori mai multă creatină decât crema de zi NIVEA Q10 POWER pentru a stimula producția de colagen. Datorită texturii ușoare, aceasta se absoarbe rapid și permite ingredientelor să acționeze în straturile profunde ale tenului pentru un efect rapid, în doar 20 de zile. Rezultatul: riduri vizibil reduse și fermitate a tenului redată instant.

Crema de zi NIVEA anti-rid  Q10 POWER FPS 15 esteîmbogățită cu coenzima Q10 şi conține de 10 ori mai multă creatină. Aceasta protejează pielea de radicalii liberi și de efectele dăunătoare ale razelor UVA/UVB, datorită factorului de protecție solară. Totodată, reduce vizibil ridurile și liniile fine și ajută la încetinirea apariţiei altora noi, tonifică tenul și îi redă fermitatea.  

Crema de noapte anti-rid NIVEA Q10 POWER luptă împotriva ridurilor și ajută tenul să se regenereze pe timp de noapte, în timp ce rezervorul de nutrienți al acestuia este alimentat cu creatină și coenzima Q10. Astfel, tenul devine mai ferm și mai tonifiat. Ridurile existente sunt vizbil reduse, iar formarea de noi riduri este prevenită. 

Preț maxim recomandat:

Tratament intensiv anti-rid NIVEA Q10 POWER: 44.00 RON
Crema de zi NIVEA Q10 POWER anti-rid: 44.00 RON
Crema de nopate NIVEA Q10 POWER anti-rid: 44.00 RON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *