Sanatate

Pune-ti corpul pe restart

Dupa cateva zile de excese, corpul are nevoie de solutii, de pauza, de revigorare. Si tu ai nevoie de ajutor. Iata o idee la indemana de pus in practica oricand ai nevoie sa iti cureti organismul.

4Extractul din seva de Mesteacan. E un produs gemoterapic cu o mare putere regeneratoare. De ce? Pentru ca mesteacanul este un arbore foarte adaptabil. Este un arbore pionier, care rezista acolo unde nici cu gandul nu gandesti.

Seva de Mesteacan are o mare putere regeneratoare. Este depurativa si stimuleaza functionarea organelor. Cum? Prin activarea metabolismului la nivelul aparatului renal, osteo-articular, cutanat.

Seva de mesteacan aduna toate substantele nutritive necesare cresterii arborelui: glucoza si fructoza, aminoacizi, derivati terpenici, vitamina C si saruri minerale cum ar fi calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, sodiu si fier.

La nivelul metabolismului proteic, seva de mesteacn creste albuminele si scade hiper-alfa1-globulinemia. Mai exact, scade valorile colesterolului si stimuleaza eliminarea acidului uric.

O cura de detoxifiere cu extract din seva de Mesteacan, este benefica pentru oricine. Durata acesteia? 3-4 saptamani.

Cum faci? Pui 2 ml de extract in un pic de apa dimineata si seara.

Totodata, seva de mesteacan este utila si in tratarea celulitei. Mai exact, poti sa masezi zonele afectate de celulita cu seva. Timp de o luna daca vrei sa obtii efecte spectaculoase

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *