Noutati

Prospetime indelungata pentru hainele tale

Haina nu il face pe om, dar asta nu inseamna ca nu suntem invatati, inca de mici, sa facem o impresie buna. Inteligenta, arta conversatiei si bunele maniere sunt uneltele prin care ne croim drum in societate, dar ele devin inutile atunci cand nu sunt insotite de un aspect placut.

Fie ca ne place sau nu, hainele ne ajuta sa ne exprimam personalitatea, deci este important sa le alegem si sa le ingrijim corespunzator. Dar, am gresi daca am crede ca ele trebuie doar sa ne vina bine. Daca de noi avem grija sa mirosim mereu frumos, atunci de ce nu am face asta si pentru hainele pe care le purtam? Fix in ideea aceasta, PONS a creat balsamul de rufe Asevi – Colonia.

Un miros ce intoarce capul

Adesea, mirosim un om chiar inainte sa-l vedem. Cei care emana un iz neplacut sunt, de obicei, evitati. Indiferent de starea sociala sau aspectul fizic, mirosurile urate sunt aproape imposibil de tolerat.

Astfel, selectam mereu cu grija parfumurile, gelurile de dus sau cremele pe care le folosim. Dedicam aproape la fel de mult timp alegerii mirosului pe cat il dedicam alegerii hainelor. Iar balsamul Asevi – Colonia ne face viata mai usoara, oferind rufelor o prospetime intensa, de lunga durata.

PONS a adaugat parfumul natural al florilor in balsamul concentrat. Un singur capac adaugat la spalare va face hainele fine la atingere si le va da acel iz primavaratic, imposibil de ignorat.

Poate ca sunt zile in care uiti sa te dai cu parfum, dar hainele vor fi mereu invaluite intr-o mireasma imbatatoare. Iar cand oamenii te vor intreba: „Cu ce te-ai dat?”, tu te vei mira, te vei balbai putin, dar ii vei multumi balsamului Asevi – Colonia ca ti-a facut ziua mai proaspata.

Momentele care conteaza

Sunt situatii in care oamenii te judeca, inca de cand intrii pe usa. Si nimic nu face o impresie mai buna decat un parfum placut.

La un interviu, aspectul conteaza la fel de mult ca pregatirea. Dar, un miros intens va ramane mult timp intiparit in memoria angajatorilor. Odata ce ai obtinut jobul, aroma inconfundabila a hainelor tale ii va face pe noii sefi sa-si aminteasca de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *