Noutati

Produsul preferat al hairstyliștilor pentru un păr de invidiat

 

 

 

Îți dorești un păr strălucitor, cu un look parcă desprins din reclame? Atunci avem vești bune pentru tine: o rutină de îngrijire centrată pe nevoile specifice ale părului tău face diferența!

Produsul preferat al hairstyliștilor pentru o podoabă capilară de invidiat? Masca de păr!

“Masca de păr hrănește și repară firul în profunzime, conferindu-i un aspect sănătos și plin de vitalitate. Este important să alegi acest produs în funcție de tipul tău de păr și de nevoile acestuia. În mod obișnuit, recomand aplicarea măștii de păr  o dată pe săptămână sau la două săptămâni.  Însă, în perioadele în care părul este supus la factori de mediu mai agresivi – cum este soarele puternic – produsul poate fi aplicat mai des, pentru a oferi extra protecție,” recomandă Cristina Scrisu, Trainer System Professional România.

Un factor mai puțin cunoscut pe care ar trebui să îl ai în vedere când alegi masca de păr? Sănătatea scalpului! Dacă te confrunți cu un scalp sensibil, e musai să fii foarte atentă la produsele de îngrijire pe care le folosești. Inclusiv masca de păr!

“Persoanele care prezintă un scalp sensibil se confruntă cu mâncărimi și înroșiri. Toate aceste semne reprezintă tulburări ale sănătăţii scalpului, care pot duce la eczeme sau psoriazis. Spălarea părului cu șampoane care conțin surfactanți duri, razele UV și apa cu clor agravează situația,” explică specialistul System Professional România. Așadar, dacă te confrunți cu un scalp sensibil, uscat sau iritat ai nevoie de o îngrijire intensă

            Balance Mask de la System Professional este un tratament săptămânal intens, care hidratează profund pielea capului și ameliorează disconfortul datorită Complexului Dermacalm. Acesta întăreşte bariera de protecţie a pielii, în timp ce ingredientele active fac ca părul să devină moale la atingere. Extractul din scoarță de salcie albă are efect anti-iritant și de calmare a scalpului.

Preț recomandat Balance Mask de la System Professional: RON 177

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *