Noutati

Produse inteligente de ingrijire pentru un par sanatos

Tratamentele chimice si caldura emanata de ustensilele pentru coafat iti deterioreaza parul? Compenseaza acest stres,  foloseste produse inteligente de ingrijire.

Gama Penetrait de la Sebastian Professional contine un sistem activ de hidratare ce penetreaza parul, protejandu-l de stresul cauzat de tratamentele chimice si de caldura, oferindu-i un aspect matasos. Totodata, pastreaza si culoarea pentru o lunga perioada de timp.

Intreaga linie este formata din:

  • Sampon pentru fortificare si reparare: se maseaza pe parul umed pana se obtine o spuma bogata. Se clateste bine. Se repeta daca este nevoie.
  • Conditioner pentru fortificare si reparare: se indeparteaza excesul de apa. Se aplica pe par, insistandu-se pe varfuri. Se clateste bine. Perfect pentru parul tratat chimic.
  • Masca pentru fortificare si reparare: se indeparteaza excesul de apa. Se aplica uniform insistandu-se pe zonele deteriorate. Se lasa sa actioneze 2-3 minute si se clateste bine. Perfect pentru parul stresat, rebel si tratat chimic.

Gama Penetrait de la Sebastian Professional  se bazeaza pe un sistem activ de hidratare  ce penetreaza parul. Rezultatele sunt imediate.

Conditioner – 121 lei

Masca – 85 lei

Sampon 77 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *