Noutati

Primul complex rezidential cu cinema in aer liber si pista de alergare pe acoperis

Anul viitor, Bucurestiul va avea primul complex rezidential cu cinema in aer liber si zona pentru sport amenajata pe acoperis. Mai adauga la aceasta noutate trei bazine de apa cu fantani arteziene pentru copii, 60 de locuri pentru barbecue si terasa, o curte privata de peste 2.800 mp amenajata cu plante si pomi de mari dimensiuni si nu vei mai dori sa pleci in vacanta.

Central District 4 Elemente, cel mai recent proiect imobiliar al dezvoltatorului Forty Management, se construieste in apropierea parcului Titan si va cuprinde o zona rezidentiala compusa din doua blocuri cu 192 de apartamente, plus o zona comerciala de 1400 mp. Proiectul a obtinut deja precertificare „Cladire Verde” (Green Homes).

Elementul de „wow” il constituie zona de sport, amenajata pe acoperisul unuia dintre blocuri, cu o pista de alergare de 120 de metri lungime, unde te poti antrena cand nu vrei sa mergi in Parcul Titan, desi e la 1 Km distanta. Sau, de ce nu, imagineaza-te practicand pe tartanul comod posturi de yoga, alaturi de alte prietene, in timp ce admiri apusul, de la nivelul etajului 11. Daca visezi la relaxare dupa o zi de munca, exista o zona de aproape 350 mp special creata pentru socializare, cu mese, scaune, pergole si cinematograf in aer liber, unde te poti intalni cu vecinii la un pahar de “vorba”. Toate acestea, intr-un mediu cat se poate de sigur, complexul fiind prevazut cu zone de paza, bariere de acces si sistem de supraveghere video.

Central District 4 Elemente inseamna Aer – spatii mari, aerisite, cu terase si balcoane unde poti aseza mese cu scaune pentru a savura cafeaua de dimineata; Apa – trei bazine mari cu apa si fantani arteziene in curtea comuna a blocurilor; Pamant – sunt 2.800 mp de curte cu plante si flori, pomi mari si zona de promenada; Foc – zona de socializare are bar, gratar, umbrele de soare, mese, scaune si un cinematograf in aer liber.

“Ideea unui spatiu de mari dimensiuni, inverzit, sigur, cu zone de promenada si socializare private, fara masini si zgomot a fost brieful dat arhitectilor pentru
Central District 4 Elemente.
Aceste valori fac parte din filozofia noastra de business – Affordable Luxury, o calitate ridicata a locuirii pentru un pret decent.” spune Lucian Azoitei, CEO Forty Management.

Amenajari interioare la cheie, concept personalizat de design

Central District 4 Elemente poate oferi clientilor sai posibilitatea de a achizitiona impreuna cu apartamentul si un pachet care include conceptul de amenajare realizat de un designer de interior plus mobilier, electrocasnice, lumini, perdele, covoare si decoratiuni interioare. Un apartament cu doua camere ce masoara 64,18 mp construiti plus o terasa de 11,78 mp si costa 79.870 euro + TVA (5%) poate fi amenajat la cheie pentru 5.600 euro + TVA (5%), pret in care este inclus totul – mai putin televizorul, vesela si lenjeria de pat. Practic, te poti muta direct cu hainele, pentru ca vesela ai primit-o déjà cadou de la prieteni, de casa noua.

“Amenajarea unei case poate fi o povara pentru multi oameni, din lipsa de timp, inspiratie, acces la un decorator bun si chiar bani. Ca dezvoltator, avem decoratori de interior, furnizori de mobilier din toata lumea si o putere de negociere mare, rezultatul oferindu-l viitorilor locatari, pentru o calitate mai buna a locuirii”, spune Ana Hogea, director de vanzari Central District 4 Elemente.

Forty Management este o companie imobiliara care dezvolta proiecte rezidentiale in zona centrala a Bucurestiului sub marca Central District si proiecte comerciale sub brandul Trade District. Forty Management este dezvoltatorul proiectului multi-premiat international Central District Cuza 99, urmand sa lanseze pana la sfarsitul anului inca doua proiecte imobiliare.  

1 thought on “Primul complex rezidential cu cinema in aer liber si pista de alergare pe acoperis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *