Primii mei pasi spre schimbare – cu RUPDA

Primii mei pasi spre schimbare – cu RUPDA

Aseara am fost pentru prima data la un eveniment din seria conferintelor TRAIESTE FRUMOS organizate de Andreea Raicu si echipa sa. Mi-a placut.

Am mers stresata, insa fara mari asteptari. Mi-as fi dorit sa fiu invizibila si sa ajunga fara sa trebuiasa sa vorbesc cu alti potentiali oameni pe care ii cunosc…insa eram constienta ca nu a fost sa fie asa…insa nu a fost asa dramatic.

Am ajuns la Connect HUB ( nice place) si m-am strecurat in spate…ca deh, nu voiam sa dau piept cu “inamicii”.

Am baut un suc fain de JUICE IT, m-am uitat in jur, am pierdut vremea si m-am retras pe Facebook si net…pana cand in final a inceput.

Nu stiam nimic de Rupda, in afara de titlul generic – discipola lui OSHO. Si nu stiu nici acum foarte multe, insa mi-a placut de ea. Preview-ul oferit de ea la seminariile mai complexe pe care le tine in lume.

E un om fain, senin, voios. Un om care a trecut si el prin furcile caudine ale cunoasterii de sine. Insa acum, Rupda e un om implinit, un om care alege cu INIMA, care traieste in INIMA si care nu se teme sa dea.

Rupda spune si crede cu tarie  – la fel cum o fac si eu acum – ca primul pas spre schimbare consta in incetinirea ritmului. In ascultare. In atentia de sine. “Spune-ti HELLO. Intreba-te cum esti? Intreba-te ce e in interiorul tau: furtuna, calm, nepasare, plictiseala, tacere, agitatie, furie, ura, iubire, soare”. Si conecteaza-te cu tine si cu cei din jur. Vorbeste despre tine, despre cum esti, ce faci, despre cat de mici sau cat de marete sunt visele tale. Imparte cu altii ceea ce traiesti ca sa pastrezi curgerea si magia vietii. Sharing is healing.

Traieste in inima.

Vorbeste ca sa te vindeci.

In lumea lui Rupda, lumea din interior are nevoie sa se reflecte celei din afara. Sa se potriveasca. Sa rimeze. Sa cante impreuna.

Rupda traieste in prezent si ne invata cum sa o facem si noi. Un om mindfull este un om senin, un om care se simte ancorat in pamant, un om care traieste AICI si ACUM. Insa e greu sa fii astfel atunci cand fugi, atunci cand nu te iubesti si nu iti faci timp de tine. Si atunci, opreste-te o clipa si muta-te din cap in inima. Mediteaza sau roaga-te. Stai in tacere macar 5 minute pe zi si o sa fii surpins.
Rupda stie ca cei care practica, reusesc. Si atunci o sa uiti de atacuri de panica, de durerile teribile de cap…

Intreaba-te cum esti. De ce ai nevoie. Stai si respira. Sau bucura-te: danseaza, fa sport, plimba-te intr-un parc sau intr-o padure. Intalneste natura. Fii tu insati!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *