Noutati, Sanatate

Primavara vestilor bune

2020 este un an care a început suprinzător și pare să continue la fel. 2020 este anul veștilor bune. 2020 anuntă noi preferinte la nivel de destinatii printre romani: Marea Neagră, Maramures și noua stea de pe firmament, Băile Herculane.

Statiunea de pe Valea Cernei care a cucerit-o pe celebra Sisi a Austriei, renaște. Si ne cheamă la matcă. Ne atrage, ne fascinează. Si nu doar pe noi. Tot aici, îi regasim și pe cei de la Bacolux Hotels, fascinati și ei de potentialul nelimitat ai Băilor Herculane.

Dupa 26 de ani de activitate în turism și 4 unități hoteliere pe care le manageriză, Bacolux Hotels crede în turismul romanesc. Si stiu ca Romania poate, pentru ca romanii vor să se bucure de tara la lor. Din 20 pana în 23 februarie, cei de la Bacolux Hotels sunt la Targul de Turism al Romaniei, la Romexpo, la standul B2.  Vin sa povestască despre ce planuri și oferte de turism au pentru Băile Herculane. Pun pe masa ofertele de martie, ofertele de Paște, creativitate si reduceri ad-hoc pentru cei care vor să îi viziteze.

Nu ezitati să rasfatati doamnele din viata Dvs cu daruri speciale, vindecătoare. Dăruiti-le accesul la aer curat, ape vindecătoate și terapii care le vor duce în lumea supremă a relaxării. Afrodita Resort&Spa și Diana Resort din Băile Herculane au creat oferte speciale cu această ocazie. Ele includ 2 nopți de cazare cu demi-pensiune  și oferă welcome cocktail, cina festivă, acces nelimitat la SPA.

Apoi, vine Paștele peste noi. Cea mai importantă sărbătoare creștină merita traita in parfumul florilor de primăvară. La Băile Herculane, Paștele are un aer special. Pentru că aici, până și natura emană un parfum de sărbătoare. Chiar dacă se află la 168 m altitudine, în Băile Herculane se respiră aer ionizat, comparabil cu cel din Alpii elvețieni. Acest aer este generat de cele 16 izvoare termominerale, de cascadele Cernei, dar mai ales de pădurea de fag și pin negru.

Faceti-va drum pe la Targul de Turism și opriti-vă la standul B2 al celor de la Bacolux. Romania si Băile Herculane vă vor suprinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *