Moda, Noutati

Poarta rochii in nuantele vedeta ale anului!

Galbenul fluorescent si griul urban sunt culorile la moda in 2021. Votate de Institutul Pantone la incepulul anului in care ne aflam, duo-ul de nuante exprima pe de-o parte stabilitatea, iar pe de alta parte caldura si optimismul. Vorbim de o stare, de o emotie transmisa de combo-ul cromatic, dar si de o serie de tendinte, ce deriva din aceasta uniune a culorilor.

Promisiunea pe care o fac aceste culori este de putere si pozitivism: in timp ce una dintre nuante (Ultimate Gray) surprinde senzatia constiintei de sine, cealalta (PANTONE 13-0647 Illuminating) incapsuleaza razele soarelui, caldura si prietenia.

Griul reprezinta stabilitate, in timp ce galbenul este stralucitor, aspirational, aduce speranta si surprinde spiritul uman!

Institul Pantone a votat acest duo cromatic drept vedetele sezonului pentru a transmite un mesaj clar: oamenii au nevoie sa se “ranforseze” prin energie, claritate, speranta si vitalitate in timp ce incearca sa depaseasca incertitudinile prezentului.

Evident, aceste doua nuante se vor regasi din ce in ce mai mult in paleta cromatica a ambientului nostru, in alegerile de lifestyle pe care le facem zi de zi, cat si la cele vestimentare!

Anticipand acest trend, brand-ul CRISTALLINI (Aleea Alexandru, nr 7) a incapsulat in colectiile de rochii de seara si de ocazie, tinute de cocktail, dar si piese vestimentare de zi cu zi, “made to measure” in nuantele vedeta ale anului 2021.

Galbenul vivace, ce aduce o nota solara garderobei este surprins in rochii de seara si de cocktial fluide realizate din tulle din matase, cu pliseuri facute manual. Este o culoare intensa si luminoasa, plina de optimism care iti va ridica starea de spirit si care va aduce o emotie aparte in ochii privitorilor.

La celalt pol, griul care este caracteristic elementelor solide, precum pietrele si elementelor naturale care trec testul timpului, sunt prezente in piese vestimentare cu un mesaj puternic: costume “made to measure”, realizate din stofe naturale, cu aspect urban si contemporan, ce transmit un mesaj de putere si “o fundatie ferma”.

Griul este o nuanta care transmite mesajul stabilitatii, rezilientei si apartanentei, iar o astfel de nuanta aleasa chiar si intr-o tinuta de seara te va pozitiona ca o prezenta ferma si stabila.

Aceasta paleta cromatica noua, prezenta in colectia de primavara-vara CRISTALLINI, propusa de Institutul Pantone reprezinta dorinta intrinseca a oamenilor de a fi vizibili, recunoscuti si cu un mesaj auzit, reprezinta o combinatie de nuante ce aspira catre inovatie si intuitie, respectul pentru experienta, intelepciune si dorinta de a privi catre viitor catre noi concepte si aspiratii, intr-un proces continuu de regenerare!

Brand-ul CRISTALLINI (www.cristallini.ro) a fost infiintat in Bucuresti in anul 2009 si a devenit cu rapiditate unul dintre cele mai mari branduri de lux din Romania, cu o puternica influenta si in alte tari. Astazi Casa de Moda CRISTALLINI distribuie colectiile in cele mai luxoase magazine din lume. Brand-ul este prezent alaturi de cele mai cunoscute brand-uri de top in peste 20 de puncte de vanzare din intreaga lume: Doha, Dubai, Abu Dhabi, Arabia Saudita, Kuweit, Italia, Elvetia, Singapore, China, cu planuri de expansiune urmatorii ani.

In ultimii 20 de ani, lansarea Pantone Color of the Year a influentat deciziile in numeroase zone de la moda, amenajari interioare, design industrial, design grafic si de produs, industrie, ambalaje. Selectia culorilor reprezinta un amplu proces de analizare a trendurilor, reflectate de lifestyle, artisti, destinatii de calatorie, conditii socio-economice, platforme social media si evenimente care capteaza atentia globala a consumatorilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *