Moda

Poarta haine si pantofi inspirati de Seriful Woody si alte personaje!

Sarbatorile vin, sarbatorile vin… si la fel si noua colectie de haine, pantofi si accesorii Vans, animate cu personajele din Toy Story, create de Disney si studiourile Pixar. Vans celebreaza jucariile preferate ale lui Andy printr-o colectie vestimentara si de pantofi, ce se adreseaza copilului din tine si care iti vor face sarbatorile de iarna mai frumoase! Toy Story si-a facut debutul in 1995, cand a vrajit familii de pretutindeni, printr-o poveste magica despre jucarii ce prindeau viata, atunci cand oamenii nu erau prezenti.

Seriful Woody reprezinta sursa de inspiratie pentru trei modele de pantofi: Sk8-Hi Reissue PT a capatat influente din iconicele cizme de cowboy ale personajului, precum pielea maro, brodata cu cactusi; Old Skool imbina denim-ul cu print-ul din piele de vacuta; Authentic este imprimat cu personajul Woody insusi stilizat!

Poarta Sk8-Hi Reissue pentru a te simti ca Buzz Lightyear pentru ca stelele si elementele de pe pantof vor straluci in intuneric! Mai mult, fanii comandantului stelar au la dispozitie modelul Old Skool, ce ii vor duce cu gandul la costumul stelar al jucariei, prin imbinarea pielii albe cu cea verde fosforescent, precum si prin detaliile colorate de la capsele sireturilor. Colectia este disponibila in magazinele Vans din Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Sun Plaza, Mega Mall si Park Lake, dar si pe www.vgenerationstore.ro si nu ar fi fost completa fara personajele Hamm, Slink Dog, Rex si Bo Peep, ce inspira modelele de pantofi Old Skool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *