Noutati

Piese din in de care te vei indragosti. Descopera stilul Marks & Spencer ideal pentru sezonul de vara!

Fie că îți planifici vacanța de vară sau te bucuri de vremea călduroasă din oraș, vara aceasta este despre piesele din in în care te vei simți super confortabil.

Cu o varietate de stiluri potrivite pentru sezonul de vară, articolele Marks & Spencer din in nu trebuie să-ți lipsească din garderobă.

Cămășile stylish pentru femei și bărbați sunt disponibile într-o paletă largă de culori și sunt concepute cu ajutorul tehnologiei Cool ComfortTM, care îți va menține un look fresh pe tot parcursul zilei. De asemenea, piesele din in sunt ușor de călcat și foarte lejere indiferent de temperaturi.

Piese din in de care te vei indragosti. Descopera stilul Marks & Spencer ideal pentru sezonul de vara!

Combină culori precum roz delicat, bleumarin, albastru deschis și galben, sau păstrează linia clasică, purtând articole albe.

Din acest sezon, produsele Marks & Spencer sunt disponibile la prețuri noi, în medie cu 15% mai mici, cu aceeași calitate cu care ne-a obișnuit. Rochiile din in au prețuri începând de la 145 lei, topurile de la 129 lei, pantalonii scurți din in de la 85 lei sau camășile de la 159 lei.

Piese din in de care te vei indragosti. Descopera stilul Marks & Spencer ideal pentru sezonul de vara!
Camasi in pentru femei 159 lei

Camasi in pentru barbati 179 lei

Despre Marks & Spencer
Creat în 1884, Marks & Spencer este unul dintre liderii pieţei de retail din UK.
Marks & Spencer se angajează să ofere momente speciale pentru clienţii săi prin calitatea produselor oferite în peste 1400 de magazine din întreaga lume,
Marks & Spencer este prezent în 50 de ţări, având peste 900 de magazine în UK, peste 400 de magazine la nivel internaţional şi 25 de magazine online.

Pentru informații suplimentare accesați: corporate.marksandspencer.com 

Despre Voici La Mode Group
Marks & Spencer a lucrat în parteneriat cu Voici La Mode Group din 1960.

În prezent, deține și conduce 22 magazine în Cipru şi România, incluzând magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, dar şi lanţul de cafenele – restaurante Café la Mode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *