Noutati

Pastreaza sanatatea buzelor tale

  Fie ca te afli la munte sau la mare, protejeaza-ti buzele. Ai grija de ele chiar si atunci cand faci o scurta plimbare. Fara asigurarea unei protectii adecvate, pot fi afectate.

Buzele nu au in alcatuire glande sebacee. Prin urmare, ele nu sunt capabile sa-si furnizeze hidratarea de care au nevoie. Nu contin nici melanina, acel pigment natural care protejeaza pielea impotriva efectelor daunatoare ale razelor solare. Ce e de facut? Opteaza pentru un produs dedicat nevoilor tale, de preferinta cu ingrediente naturale si organice.

Balsamul de buze Nature Up de la Naturys este esential pentru frumusetea de zi cu zi. Pentru ca protejeaza si inmoaie pielea. Are o formula bogata in acizi grasi si uleiuri organice, care ofera ingrijire buzelor, pe tot parcursul zilei. Textura sa cremoasa permite o aplicare generoasa si confera o senzatie placuta, de umiditate si catifelare. Ingredientele sale de baza sunt: pruna Kakadu, un antioxidant care protejeaza pielea de imbatranire, unt de Shea, care hidrateaza, regenereaza si este bogat in vitamine, ulei de masline, regenerant si hranitor si ulei de avocado, pentru protectie si efect de catifelare. Acesta nu numai ca impunatateste aspectul buzelor, dar le si ajuta sa-si mentina elasticitatea.

 

Pret: 48 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *