Noutati

Păşiţi în lumea luxului cu noua colecţie ECCO SILKEN-SHINE

Atracţia către luxul atemporal devine din ce în ce mai puternică în sezonul toamna/iarna 2018. Ne simţim atraşi de o maşină sport clasică, de un ceas de epocă, de o mobilă vintage sau de un pantof lucrat artizanal dintr-o piele bogată şi netedă care a fost lustruită perfect.

 

În această toamnă, ECCO vă invită să păşiţi într-o lume a luxului. Luxul are mai multe forme şi înseamnă eleganţă, splendoare, strălucire, rafinament, iar toate aceste elemente au inspirat dezvoltarea pielii ECCO SILKEN-SHINE.

Noua colecţie toamna/iarna 2018 reprezintă armonia perfectă dintre pielea luxoasă ECCO SILKEN-SHINE şi designul clasic într-o gamă largă de modele de încălţăminte pentru femei şi bărbaţi. Combinând stilul urban cu tehnologia de pionierat, noua colecţie adaugă eleganţă şi strălucire oricărui model, fie el pantofi brogues, sneakerşi sau pantofi cu toc.

Clasicilor pantofi bărbăteşti brogues le-a fost aplicată o estetică contemporană feminină şi un luciu strălucitor dat de pielea ECCO SILKEN-SHINE. Pantofii pentru femei ECCO INCISE TAILORED sunt atât subtili, cât şi îndrăzneţi, datorită pielii din care sunt creaţi, care este la fel de netedă şi strălucitoare ca şi capota unei maşini sport, în timp ce este la fel de moale la atingere precum o mănuşă din mătase. Un astfel de lux poate fi savurat într-un confort modern, datorită tălpii injectate direct care este extrem de flexibilă şi confortabilă.

Modernitatea şi luxul atemporal sunt alăturate în noua colecţie ECCO SOFT 9 pentru femei ce propune pantofi care combină o talpă albă cu eleganţa şi feminitatea pielii ECCO SILKEN-SHINE. În interior, o căptuşeală din piele creează un climat perfect pentru piciorul dumneavoastră precum şi un aspect deosebit.

 

Noua colecţie pentru femei a sezonului toamna/iarna 2018 se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *