Frumusete

Părul surprinzător de strălucitor? Dorință înplinită cu produsele Sebastian!

Pentru că în curând va începe sezonul petrecerilor, al meselor festive și al cadourilor, ne-am gândit să-ți dezăluim un secret, care să te ajute să obții un păr strălucitor!

Coafura arată fabulos doar dacă părul este într-o stare perfectă. Mătăsoase, hidratate și puternice– cam așa am putea caracteriza firele perfecte de păr, iar pentru un astfel de rezultat, ai nevoie de ajutor din partea brandului de îngrijire Sebastian.

 

Primul pas în obținerea unui păr strălucitor este hidratarea

Hidratarea părului se realizează cu ajutorul unor agenți intensiv hidratanți, care refac structura firului de păr. Pe lângă aceștia, cocktailul de agenți de protecție lasă părul ușor de modelat și surprinzător de strălucitor.

Tratamentul Potion 9 Lite de la Sebastian Professional îți oferă toate ingredientele de care părul tău are nevoie pentru a străluci de sărbători.

Aplică-l așa cum trebuie și bucură-te de rezultat

Potion 9 Lite se folosește pe părul umed! În funcție de rezultatul pe care ți-l dorești îl poți usca astfel: natural – pentru bucle lejere sau cu aport de căldură pentru un look ușor de modelat.

Potion 9 Lite se poate folosi și pe părul uscat, mai ales atunci când îți dorești să-l coafezi. Este un produs potrivit pentru toate tipurile de păr, dar mai ales pentru părul fin!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *