Sanatate

Par sanatos cu aspect bogat

Caderea puternica a parului este un semnal de alarma. Este important sa iei masuri si sa-i oferi forta de care are nevoie.

nioxin-sys2-kit-15015040ml-a-127-ron

Nioxin a dezvoltat propria definitie a pierderii parului, care inseamna scalp dezechilibrat + subtierea firelor de par + rarirea firelor de par. Pe baza acesteia a creat formule specializate pentru produsele sale, care se adreseaza fiecaruia dintre acestei factori: curata parul si scalpul indepartand sebumul si reziduurile, hranesc si protejeaza parul pentru  reducerea caderii cauzata de rupere si dau un aspect mai bogat, mai gros fiecarui fir de par in parte. Produsele sunt grupate in sisteme care actioneaza in trei pasi: curata-optimineaza-trateaza.

Kit-ul Nioxin System 2 se adreseaza perosanelor cu par fin, natural, ce se confrunta cu o cadere puternica. Formula sa completa de ingrijire pe baza de antioxidanti, vitamine si extracte din plante sporeste rezistenta parului si echilibreaza gradul de hidratare. In plus, datorita unei tehnologii cu aminoacizi de cistina ajuta la cresterea in diametru a firului. Astfel vei avea un par mai sanatos cu un aspect vizibil imbogatit.

 

 

Pret: 127 ron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *