Noutati

Pantofi pictați cu povești – colecția Lyria pentru femeia urbană, sofisticată

Lyria, singurul brand premium de genți pictate, extinde linia de produse cu o colecție specială de pantofi. Creați pentru femeia urbană, activă, care are nevoie de o încălțăminte care să îi fie alături pe parcursul unei zile întregi, dar în același timp să-i evidențieze stilul, pantofii Lyria spun povești pictate inedite. Acestea sunt inspirate atât de ideea de fine living, cât și de stilul autentic românesc, prin colecția – capsulă dedicată Centenarului și intitulată sugestiv RomânIA100.

O colecție inspirată din zumzetul urban

Finalul acestei veri aduce o colecție inspirată din zumzetul urban, sofisticat și misterios, unde culorile evocă bucurie, exuberanță, dragoste. Noua colecție Lyria combină principiile arhitecturale cu care designerul Armina Popeanu și-a obișnuit fanii brandului, cu culori vibrante în spirit urban. Acestora li se adaugă confortul dat de tocurile groase, dar suficient de înalte încât să pună în valoare silueta.

 

„Brandul Lyria a ajuns la maturitate, după 4 ani în care am livrat mii de povești pictate în România, dar și în mai toate colțurile lumii, prin urmare decizia de a extinde linia de producție cu o colecție de pantofi a venit natural.Am avut în vedere femeia care se află de dimineața până seara pe tocuri, așa că își dorește să fie șic, dar în același timp să se simtă bine. Mai departe de acestea, poveștile Lyria transmit emoție, trezesc amintiri și creează experiențe”, a declarat ArminaPopeanu, designer și fondator Lyria.

O colecție – capsulă de borsete

Alături de linia de pantofi, Lyria lansează și o colecție-capsulă de borsete unde designerul s-a jucat cu liniile geometrice și a echilibrat proporțiile volumelor, având în minte siluetele și trendurile actuale. Rezultatul: mini-genți inspirate de vibrația orașului, dar cu influențe contemporane ce te duc cu gândul la călătorii misterioase.

 

„Am păstrat pentru picturile genților influențe din best-sellerului Lyria din ultimii ani, rezervând un loc special pentru modelele inspirate de zonele istorice ale țării. Am dorit să marcăm astfel în stil propriu Centenarul Marii Uniri cu colecția-capsulă RomânIA100”, a mai precizat ArminaPopeanu.

 

Prețurile pentru colecția de pantofi variază între 319 lei și 479 lei, iar borsetele au prețuri cuprinse între 389 lei și 559 lei.

Suprizele Lyria nu se opresc însă aici. În curând, noile linii vor fi completate de o colecție cu adevărat inedită, în stilul exploziv al brandului.

 

Despre Lyria

Armina Popeanu, arhitect de profesie, a fondat brandul Lyria în urmă cu 4 ani din dorința de a transpune viziunea sa arhitecturală pe accesorii care surprind prin formă, culoare, poveste. FIecare piesă a colecției este manufacturată cu grijă, iar pictura se  execută manual pentru fiecare produs în parte, cu vopseluri și lacuri speciale, care asigură o durată de viaţă a produsului de 3-5 ani în condiţii optime. Prin urmare, fiecare piesă Lyria din colecția “Povestea ta pictată” este unicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *