Moda

Până și cea mai elegantă rochie poate trece neobservată

…dacă porți lenjeria intimă la vedere. Adică dacă forma, mărimea, cutele, cusăturile acesteia ți se văd prin rochie. Te-ai gândit la acest aspect?

Mai ai puțin până în noaptea Anului Nou, când ringul de dans abia te așteaptă. Așa că rezolvă repede problema. Diamond by Adesgo îți pune la dispoziție câteva “unelte” care te vor ajuta să-ți păstrezi imaginea intactă și care, totodată, îți vor pune în valoare senzualitatea și eleganța, aspecte deloc de neglijat de către o femeie care se respectă. Fie că vorbim despre cusăturile în relief sau despre cutele pe care le face în combinația cu îmbrăcămintea, în cazul lenjeriei speciale din microfibră – maiou, brasieră sau chilot Diamond By Adesgo – nu vei întâmpina problema vizibilității lenjeriei intime pe sub haine.

Maioul modelator fără cusături, de exemplu, este incredibil de confortabil și îți evidențiază delicat silueta. Poartă-l ori de câte ori vrei să te bucuri de confort și o să fii o apariție cu adevărat elegantă.

Brasiera din microfibră Diamond By Adesgo, nu doar că ia complet forma corpului tău, ascunzând imperfecțiunile fără să-ți împiedice buna circulație a sângelui, însă are și capacitatea unică de a împiedica asimilarea transpirației sau a mirosurilor urâte. Microfibra, materialul special din care este concepută această brasieră, este unul tratat special pentru a proteja pielea și nu pentru a o agresa.

Iar chilotul, fie boxer, tanga, midi sau high leg, este conceput pentru a-ți oferi o protecție desăvârșită, comportându-se ca o a doua ta piele.

Bazându-se pe materialul tratat special pentru a proteja și a lăsa pielea să respire, această lenjerie din microfibră este perfectă pentru cea mai importantă noapte dintre ani (și nu numai).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *