O vara perfecta cu pila electrica Urgo

A&D Pharma Group a lansat pila electrica Urgo pentru ingrijirea calcaielor, oferind astfel o solutie rapida si eficienta la una dintre cele mai des intalnite probleme: pielea ingrosata si crapata de pe calcaie.

poza pila Urgo

Despre pila, este important de stiut faptul ca are o serie de proprietati care o fac sa fie simplu de utilizat si deosebit de practica:

  • elimina pielea ingrosata
  • reda supletea pielii de pe talpi
  • este rezistenta la apa
  • are maner ergonomic
  • se poate spala si refolosi

 

In plus fata de toate acestea, produsul beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 de luni de la achizitionare (in tarile membre UE). De asemenea, se gasesc si rezerve pentru pila, comercializate separat.

Astfel, cu pila electrica de la Urgo, vara aceasta puteti avea calcaie funky si va puteti bucura de sandalele preferate! Produsul este disponibil in famaciile Sensiblu, Farmacia Tei & Bebe Tei, cat si in Bebe Supermarket. Pret recomandat : 99 lei.

 

A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania care ofera servicii regionale de marketing & vanzari in domeniul farmaceutic in Europa Centrala si de Est. Fondat in 1994, Grupul A&D Pharma opereaza trei linii de business.

 

Salvează

You may also like...