O toamna cu arome care-ti lasa gura apa!

Cu ce-i sade bine toamnei? Cu belsug pe masa si zambete pe chip. Sau, cel putin asta cred cei de la Vegeta, care au pregatit chiar si un concurs in cinstea toamnei. De fapt, concursul este pentru pofticiosi si pentru cei ce stiu sa incinga bine gratarele.

Si, daca tot vorbim despre incinsul gratarelor, poate vrei sa stii secretul lui Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka si finalistul concursului MasterChef. Cu siguranta ai vrea sa prepari si tu un gratar demn de premiat. Daca nu pentru faima, macar pentru a-i delecta pe cei dragi de cate ori sunteti in aer liber si vreti sa savurati o friptura legendara!

Astazi Chef Liviu Balint te invata cum sa pregatesti cele mai suculente si aromate costite de porc la gratar. Daca prinzi ideea si vrei sa mai si castigi un premiu pe deasupra, pozeaza-te si trimite-o in concursul toamnei de la Vegeta Grill.

Dar hai sa vorbim despre ingrediente, caci ele dau sens intregului gratar. Ai nevoie de aproximativ un kilogram de coaste de porc, scaricica adica. Pentru garnitura Chef Liviu Balint iti recomanda fie legumele la gratar, fie cartofii copti in jar, fie amandoua. Depinde cu cati prieteni imparti bunatatile.

Iar ingredientul care nu trebuie sa-ti lipseasca din dotare este Vegeta Grill Condiment lichid picant pentru marinare. Ca sa nu mai pierzi timpul cautand cea mai potrivita combinatie de mirodenii, ca sa nu ratezi o marinada demna de podium si ca sa dai costiselor ce e al costitelor, adica perfectiunea unui gust desavarsit.

Un plic de Vegeta Grill Condiment lichid picant pentru marinare este suficient pentru aproximativ 500 de grame de carne. Asadar, cu cat mai multa lume participa la festin, cu atat trebuie sa tii mai mult cont de cantitatea preparata. Torni Vegeta Grill Condiment lichid picant pentru marinare peste carne si o lasi sa se odhineasca aproximativ o jumatate de ora. In acest timp condimentele patrund perfect carnea, aceasta se fragezeste si la final va necesita doar cateva minute pe gratar.

Nu exagera cu perpelitul carnii, nu vrei sa o arzi. Intoarce-o atent pe toate partile pastrand focul mic si dupa maximum 10 minute este gata pentru savurat.

Nu uita sa te pozezi toamna asta la gratar. Premiile cu gust bun se castiga cat ai spune…Vegeta Grill!

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *