Sanatate

O sanatate de fier incepe de la picioare

Wallpapers_Sexy_Girls_276_47_bender777postMiscare multa si un stil de viata sanatos. Acestea sunt cele mai bune terapii pentru prevenirea afectiunilor circulatiei periferice. Cand, insa, te confrunti deja cu probleme arteriale, ai picioarele sensibile, cu circulatie sangvina precara si cu simptomele existente ale unei boli deja instalate, este bine sa stii ce produse iti fac bine si ce sa eviti sa mai folosesti. Cauta sa ai o viata mai activa si poarta in mod constant sosetele medicinale de la Ciserom. Special create pentru picioarele sensibile, cu disfunctii circulatorii, ele sunt recomandate inclusiv persoanelor care sufera de diabet.

Realizate din bumbac 100%, sosetele Ciserom iti lasa pielea sa respire, absorb transpiratia si o elimina usor de pe picior. Nu au manseta elastica, astfel ca nu exercita presiune deaupra gleznelor si nu impiedica circulatia sangelui catre extremitati. In plus, sunt intarite la calcai si varf pentru a avea o rezistenta mare la purtare si sunt cusute manual pentru un plus de confort.

Nu trata cu raceala sau dezinteres probleme aparent minore si poarta sosetele Ciserom cu increderea ca picioarele tale sunt protejate si se bucara de calitatea la cele mai inalte standarde. Ai grija de sanatatea ta, din cap pana in picioare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *